Σταύρος Δογιάκης. Αυτοκτονία με δύο σφαίρες!

Metrosport Team23 Ιουνίου 2021

Νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» Σταύρου Δογιάκη, αλλά και τον τρόπο που αποφάσισε βάλει τέλος αποκαλύπτουν τα στοιχεία από την Αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε να δώσει σημάδια ζωής από τα ξημερώματα της Δευτέρας. Την ίδια μέρα ο ο αδερφός ενημέρωσε τις αρχές και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση του missing alert. Τελικά βρέθηκε νεκρός σε μικρή απόσταση από το αυτοκίνητό του, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Ήταν πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα από όπλο.

Από τα στοιχεία της αστυνομίας φαίνεται πως λίγες ώρες πριν βρεθεί στη θέση Άη Γιάννης όπου και εντοπίστηκε η σορός του, ο 53χρονος βρέθηκε στο Μαρούσι, όπως δείχνει το τελευταίο σήμα του κινητού του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αφήσει σημείωμα με υπόνοιες αυτοκτονίας, ορίζοντας ως κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του τον αδερφό του και συνιδιοκτήτη της ταβέρνας. Όπως αναφέρει και το protothema.gr ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά.

Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του. Σήμερα αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης καθώς και η κατάθεση του αδερφού του. Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν το αν συναντήθηκε με κάποιον, ενώ το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.