Σταυρόπουλος: «Κανείς δεν αντιμιλούσε στον Ίβκοβιτς, μόνο ο Φασούλας που ήταν αντιδραστικός»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Ο «Μάτζικ» του ΠΑΟΚ, μίλησε για την κοινή του παρουσία με τον «Σοφό», Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος από χθες θα βλέπει από ψηλά το αγαπημένο του μπάσκετ, ενώ ο ίδιος θυμήθηκε στιγμές που έχουν ζήσει μαζί αλλά και ανέκδοτες στιγμές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά σημείωσε: «Τον έχω ζήσει τον Ίβκοβιτς, ήταν ένας εμβληματικός προπονητής και αυτό φαίνεται με το πόσος κόσμος έχει ασχοληθεί με το λυπηρό γεγονός του θανάτου του. Μπορεί να ήταν αυστηρός, αλλά στο τέλος της ημέρας κρατούσες πάντα κάτι. Ο ίδιος δεν μας άφηνε να πιούμε κόκα-κόλα στα μεσημεριανά μας γεύματα, ούτε και μετά από επιτυχίες, δεν ξέρουμε γιατί, αλλά μας έλεγε «αφήστε την κόλα, νεράκι πιείτε».

Για να προσθέσει: «Τον τρέμαμε όλοι στην προπόνηση, δεν μιλούσε κανένας, δεν του αντιμιλούσε κανένας, παρά μόνο ο Φασούλας σαν αντιδραστικό στοιχείο. Μπορούσε να σε πετάξει στην εξέδρα ανά πάσα στιγμή, να σε στείλει στα αποδυτήρια, να σε αφήσει μία εβδομάδα έξω. Πήρα από αυτόν την κάθε λεπτομέρεια πάνω στη δουλειά. Έχουνε meeting για έναν αγώνα και πήρε τον Παπαχρόνη ο ύπνος, μόλις το είδε ο Ντούντα, τον έστειλε έξω και δεν έπαιξε στον αγώνα». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.