Σταθόπουλος: «Πρόβλημα για τον Άρη η διαχείριση των ξένων - Βρίσκεται σε καλύτερη θέση από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάθης Σταθόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός παρέθεσε τις σκέψεις του αναφορικά με την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, τα συμπεράσματα που έβγαλε για ΠΑΟΚ και Άρη και το πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί ο Μπούργος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι όλοι ακριβοί και καλοί παίκτες και το πρόβλημα πλέον έγκειται στη διαχείριση των παικτών, δεν είναι ευτυχία αλλά... πρόβλημα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώνουμε ακριβά συμβόλαια για παίκτες που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν, γιατί είναι δύσκολη η διαχείριση κάθε εβδομάδα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θετική η εικόνα του Άρη και δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, έφτασε σε μία εύκολη νίκη με καλή επίδοση και από αγώνα σε αγώνα βελτιώνεται, θα είναι πρωταγωνιστής. Ωστόσο αποτελεί θέμα η χρησιμοποίηση 16/18 ξένων ποδοσφαιριστών, είναι κάτι που με ενοχλεί». 

Ενώ υπογράμμισε: «Δεν ξεκινάει καλά με αρκετή γκρίνια, με την ομάδα να έχει πιο έντονο το ελληνικό στοιχείο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που βρίσκεται στο ψάξιμο για ενίσχυση και νομίζω πως ο Άρης βρίσκεται σε καλύτερη θέση από τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.