Σταθόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ εκτός του Τζίμα δεν είχε στην αποστολή άλλη επιθετική λύση»

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος ανέλυσε στο Metropolis 95.5 τον τελικό κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που βρήκε νικήτρια την Ένωση. «Ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε καλά στα δύσκολα παιχνίδια, είναι διαπιστωμένο. Θα σταθώ, όμως, σε κάτι άλλο. Τον αγώνα τον περίμενα ακριβώς με την αντίθετη εικόνα απ' ότι τον είδα. Και οι δύο οργανώνουν από πίσω, αλλά η ΑΕΚ ήταν σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο. Ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε πιο συντηρητικά. Η αλλαγή αυτή έκανε ακριβώς το αντίθετο παιχνίδι» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τις δύο-τρεις καλές ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ, αφού δεν κατάφερε να κάνει κάποια γκολ, μετά δεν είχε ένταση στο παιχνίδι του. Η δεξιά πλευρά της ΑΕΚ καλύφθηκε από παίκτες άλλης θέσης και περίμενα να δω κάτι περισσότερο. Στο δεύτερο μέρος ήταν ακόμη πιο πεσμένος ο ρυθμός του ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ κατάφερε να καλύψει τα κενά και μετά μπήκαν φρέσκοι ποδοσφαιριστές και περιορίστηκε ακόμη περισσότερο η επιθετικότητα του ΠΑΟΚ.

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ, εκτός από τον Τζίμα, δεν είχε καμία άλλη επιθετική λύση. Αν δείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ, είχε αμυντικούς, μέσους και τον Τζίμα. Η χρησιμοποίηση του Μπράντον θα ήταν καλή μόνο για το αρχικό σχέδιο. Χρειαζόταν επιθετικό περιοχής. Προσπάθησε με τον Ελ Καντουρί και τον Μπίσεσβαρ να φέρει παίκτες στην περιοχή. Στο δεύτερο μέρος ίσως έμπλεξαν πολλοί σε έναν χώρο. Δεν γνωρίζω αν μπορεί ο Ίνγκασον και ο Ελ Καντουρί να δώσουν προς το τέλος της σεζόν ή έχουν αδειάσει. Το πρόβλημα ήταν πνευματικό.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.