Σταθόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ έχει από τις καλύτερες υποδομές στην Ελλάδα και δεν τις αξιοποιεί»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάθης Σταθόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ καθώς και τις διαφορές που εντοπίζονται μεταξύ της πρώτης παρουσίας του Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου του Δικεφάλου, αλλά και την εικόνα που βγάζει μετά την επιστροφή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Η αρχή του ΠΑΟΚ, δεν είναι αυτή που περίμενε κανείς από την ομάδα. Οι ήττες που έχει μέχρι στιγμής ξεπερνούν τον μέσο όρο ήττων που θα έπρεπε να έχει μία ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς για να κατακτήσει τίτλο. 

Ο ΠΑΟΚ βασίζεται στην ίδια άμυνα με αυτή που είχε πάρει το νταμπλ και όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγαλώσει κατά δύο χρόνια. Επίσης ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει αυτό που θέλει από την Τούμπα με βάση τα αποτελέσματα».

Για μία ενδεχόμενη αλλαγή συστήματος: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του αντίληψη, αναλόγως με τους παίκτες και τη φιλοσοφία του. Ο Φερέιρα είχε κρίνει ότι έπρεπε να παίζει με αυτό το σύστημα, αλλά όλη η ομάδα λειτουργεί συνολικά. Το στενάχωρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν αξιοποιεί τις ακαδημίες του, έχει από τις καλύτερες υποδομές στην Ελλάδα και θα πρέπει να δώσει βάση σε αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.