Σταθόπουλος: «Θα βοηθήσει με την εμπειρία του ο Χριστοδουλόπουλος» - Τι είπε για Λουτσέσκου

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάθης Σταθόπουλος, με τον έμπειρο προπονητή να μιλάει γιa τα όσα δήλωσε μετά το πέρας της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Άρη όπως και τα όσα εκτιλύχθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ.

Αρχικά για τη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου περί εγωισμού κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ: «Είναι μία δήλωση που έγινε μετά τον αγώνα, σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει ένταση και στη συνέχεια μπορεί να θέλουμε να αλλάξουμε κάποιο κομμάτι. Δεύτερον, ο εκάστοτε προπονητής βγάζει προς τα έξω ότι θέλει ο ίδιος να βγάλει. Για να τολμήσεις να πεις κάτι τόσο δημόσια, σημαίνει ότι η ίδια συζήτηση έχει γίνει και ιδιωτικά. Υπάρχουν αθλητές που αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα, άλλοι που μπορεί να προσβληθούν».

Εν συνεχεία για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι υπέρ μίας τέτοιας μεταγραφής, είναι μία μεταγραφή που μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία που έχει στους αγωνιστικούς χώρους γιατί υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός παιχνιδιών στην κανονική διάρκεια αλλά και στα play off του πρωταθλήματος».

Ενώ υπογράμμισε για το περιστατικό στο γήπεδο του Ατρομήτου: «Όταν την είδα ομολογώ ότι δεν μου άρεσε καθόλου, όταν βλέπεις τη μεζούρα για ένα θέμα που εξελίχθηκε τόσο σοβαρά, γελάς, η μέτρηση γίνεται μόνο με λέιζερ και πρόκειται για μία αστεία κατάσταση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.