Σταθόπουλος: «Αυτή η δήλωση του Λουτσέσκου έβγαλε την πίεση από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος και μίλησε για τη μάχη του τίτλου στη Σούπερ Λιγκ 1 και τη δήλωσε του Λουτσέσκου που έβγαλε την πίεση από τον ΠΑΟΚ.

Για τη διακοπή και πόσο επηρέασε τις ομάδες, είπε: «Εγώ πιστεύω πως η διακοπή ωφέλησε όλες τις ομάδες, γιατί το πρόγραμμα είναι Τετάρτης-Κυριακής από εδώ και πέρα οπότε πήραν κάποιες ανάσες οι παίκτες. Το επίπεδο των παικτών είναι τέτοιο που οι παίκτες που είναι διεθνείς προσαρμόζονται άμεσο. Δεν είναι πως χάθηκε ο ρυθμός».

Για τη μάχη του τίτλου: «Ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα μετά τις γιορτές αλλά επανήλθε στην πρώτη θέση. Η ΑΕΚ έχει κάνει εξαιρετική σεζόν, ειδικά μετά την στιγμή που μπήκε στο καινούριο της γήπεδο. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έκανε απώλειες που έφερε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Εχασε τον Λιβάι Γκαρσία και ήταν απώλεια για την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός πετυχαίνει αρκετά γκολ στα τελευταία παιχνίδια, η γενικότερη αμυντική συμπεριφορά του δεν δίνει ασφάλεια. Μάζεψε την μεγάλη διαφορά και πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον καλό βαθμολογικά πρώτο γύρο, αλλά κατάφερε να χρησιμοποιήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές με αρκετή τύχη σε κάποιες θέσεις. Είναι ανάλογα και τη θέση, για παράδειγμα είναι δύσκολο να βγει από την ενδεκάδα ο Ινγκασον, ο Κουλιεράκης βρήκε την ευκαιρία αφού δεν υπήρχε άλλος τόσο υψηλού επιπέδου στόπερ όπως ο Ισλανδός. Η δήλωση του Λουτσέσκου πως προετοιμάζει την ομάδα για του χρόνου έβγαλε την πίεση από τον ΠΑΟΚ και τον βοήθησε ως ομάδα. Μείωσε την διαφορά από τους πρώτους και πλέον είναι συνδιεκδικητής των δύο πρώτων θέσεων. Για το ντέρμπι της Τούμπας ο ΠΑΟΚ έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα και λόγω έδρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει τη νίκη. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες μπορούν να φέρουν μέσα-έξω ό,τι αποτέλεσμα θέλουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.