Στάθης Σταθόπουλος: «Η χρυσή ευκαιρία του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2020

Την άποψη ότι αυτός ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης έναντι της Κράσνονταρ με βάση τόσο την εικόνα όσο όμως και το σκορ, παρά την ήττα του, εξέφρασε ο Στάθης Σταθόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο Metropolis 95.5.

«Μία συνέχεια με έναν σχηματικό σταθερό. Έχει μία μικρή διαφοροποίηση στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ στην οποία χρησιμοποιούνται ο Κρέσπο και ο Μπίσεσβαρ όπως βέβαια και ο Ζίβκοβιτς που πήρε τη θέση του Άκπομ. Έχει σταθερή απόδοση με ιδιαίτερη καλή αμυντική λειτουργία. Δεν έχει όμως ίσως την άνεση που θα μπορούσε με την παρουσία ενός φορ και ενός πιο επιθετικού, δεξιού μπακ. Ο Κρέσπο έκανε υπερπροσπάθεια πάντως και του αξίζουν συγχαρητήρια» είπε.

Για το δυνατό στοιχείου του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Είναι πιο σοβαρός σε σχέση με πέρσι, με βάση τα πρώτα ματς της σεζόν. Έχει πιο σφιχτή άμυνα. Η παρουσία του Τζόλη βοηθάει και αμυντική δουλειά. Η πειθαρχία των παικτών στα πλάγια, ισχυροποιεί το αμυντικό παιχνίδι. Αν βρεθεί λύση στη θέση του σέντερ φορ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίζει έστω και με μικρά σκορ. Αν τον είχε χθες θα μπορούσε να έχει ίσως και περισσότερες ευκαιρίες».

Για τη ρεβάνς είπε: «Είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Έχασε χθες στις λεπτομέρειες. Κατάφερε να αιφνιδιάσει την Κράσνονταρ και έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια. Το χθεσινό αποτέλεσμα το θεωρώ πολύ καλή. Η αντίπαλος είναι υπολογίσιμη στο επιθετικό κομμάτι αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε να παρασύρεται, δεν φοβάμαι τις αντεπιθέσεις της και έχει αρκετά κενά στην άμυνα της. Έδειξε ευάλωτη οπότε είναι μία χρυσή ευκαιρία για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.