Στάθηκε όρθια η Εθνική στο φιλικό με το Βέλγιο

Metrosport Team03 Ιουνίου 2021

Με τους Τσιμίκα και Γιαννούλη μαζί στην ενδεκάδα, η εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε μαχητική στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με το Βέλγιο και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1.

Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Αζάρ και το 1-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Οι μαζεμένες αλλαγές στο δεύτερο μέρος ευνόησαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που ισοφάρισε, τελικά, με τον Τζαβέλλα στο 66', μετά από ριμπάουντ σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου που βρήκε στο δοκάρι.

Πασχαλάκης και Τζόλης δεν αγωνίστηκαν καθόλου. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την εθνική είναι στις 6 του μηνός με αντίπαλο την Νορβηγία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Μινιολέ (90' Σελς), Αλντερβάιρελντ (82' Τίλεμανς), Μπογιατά, Ντεναγιέρ, Μενιέ, Ντεντονκέρ, Πρατ, Αζάρ (74' Τροσάρντ), Ντοκού (46' Μέρτενς), Καράσκο (74' Σαντλί), Λουκακού (46' Μπατσουαγί).

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν'τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (80' Σάλιακας), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (60' Κούτρης), Μπουχαλάκης (69' Ζέκα), Γαλανόπουλος (69' Σιώπης), Μασούρας, Μπακασέτας (80' Μάνταλος), Γιαννούλης, Παυλίδης (60' Πέλκας).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.