Σταθερός στις απαιτήσεις του

Μάνος Χατζάκης16 Ιουνίου 2020

Μπορεί τα σερβικά ΜΜΕ να επιμένουν για ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα προς τον Λίντσεϊ Ροζ, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για την ομάδα του Βελιγραδίου. Είναι ξεκάθαρο ότι οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν σκοπό να ξεπουλήσουν κανένα περιουσιακό τους στοιχείο και ο Γάλλος εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο.

Με κατά καιρούς δηλώσεις του, ο αμυντικός του Αρη δεν έχει αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο, ωστόσο, αν και υπό ποιες συνθήκες ξεκινήσουν οι όποιες διαπραγματεύσεις, τον πρώτο λόγο έχει η διοίκηση. Ως γνωστόν, το ποσό για να αλλάξει ο ποδοσφαιριστής περιβάλλον, ανέρχεται κοντά στο εκατομμύριο και μέχρι στιγμής οι προτάσεις, που έχουν έρθει τους τελευταίους μήνες, απέχουν αρκετά.

Οσο κι αν ο Ερυθρός Αστέρας ελπίζει σε... εκπτώσεις, δεν είναι τόσο εύκολο να υποχωρήσουν οι Θεσσαλονικείς. Αλλωστε, ο σύλλογος της γειτονικής χώρας έχει αρκετά προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσης, και οι γενικότερες προθέσεις τους στο θέμα του Ματέο Γκαρσία, αποδεικνύουν ότι θέλουν να "ξεφορτωθούν" βαριά συμβόλαια.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν αρνούνται παραχώρηση όποιου παίκτη με το ανάλογο, πάντα, αντίτιμο, αλλά μην ξεχνάμε και την παράμετρο που λέγεται ban. 

Επομένως, πώς είναι δυνατόν να σκεφτούν στην Αλκμήνης πώληση, αν δεν είναι σίγουροι ότι θα αντικαταστήσουν το όποιο κενό δημιουργηθεί; Εύκολη η απάντηση...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.