Αμανατίδης για την απραξία: «Υπάρχει ανησυχία, όχι φόβος»

Metrosport Team11 Μαΐου 2022

Για το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, την απραξία των παικτών και το ματς του Μακεδονικού με την Παναχαϊκή μίλησαν ο πρόεδρος της ομάδας της Πάτρας, Πέτρος Σταθάκης, και ο προπονητής του Μακεδονικού, Γιώργος Αμανατίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

O προπονητής του Μακεδονικού είπε σχετικά με το αν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση των παικτών: «Υπάρχει μια ανησυχία. Σίγουρα η αποχή μας ανησυχεί. Η ζέστη, ο κορωνοϊός, η μεγάλη αποχή θα παίξουν το ρόλο τους. Είναι μια ανησυχία, όχι φόβος. Όλοι έχουν το φόβο. Θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση των παικτών αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε συμβουλές από τους γιατρούς για να δούμε πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για το ματς του Μακεδονικού με την Παναχαϊκή: «Δουλεύαμε όλο αυτό το διάστημα. Χάθηκε ο ρυθμός. Οι ομάδες που κράτησαν το ρυθμό είναι ένα βήμα πιο πάνω από τους υπόλοιπες. Οι πιο χαλαροί θα έχουν θέμα. Οι ομάδες δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με πριν».

Σταθάκης: «Δεν φοβόμαστε να κατέβουμε, απλά ανησυχούμε»

Για την ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας: «Μετά τη χθεσινή προπόνηση μου ζήτησαν οι παίκτες να βγάλουν μια ανακοίνωση γιατί μετά από 45 μέρες αγωνιστικής απραξίας ήθελαν να μάθουν πότε θα γίνουν οι αγώνες. Ανησυχούσαν. Είναι μια λογική σκέψη. Θεώρησα ότι είναι ορθό και λογικό και τους είπα ότι θα ανεβάσουμε ότι συντάξουν. Μετά από δύο ώρες βγήκε η απόφαση. Το αίτημα τους για την υγεία τους είναι εύλογο».

Για το αν θα ανέβουν οι ομάδες χωρίς αγώνες: «Είναι δύσκολο. Πρέπει να το δουν οι αρχές. Δεν φοβόμαστε να μπούμε στο γήπεδο, είναι απλά θέμα ανησυχίας».

Για το ματς του Μακεδονικού με την Παναχαϊκή «Η ομάδα είναι έτοιμη στο βαθμό που μπορεί να είναι μετά από 45 μέρες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.