Στάση... «Ceara» για το τρένο του Αμπέλ Φερέιρα με γκολ και θέαμα!

Χάρης Εμμανουηλίδης19 Νοεμβρίου 2020

Ο Αμπέλ Φερέιρα εφαρμόζοντας τον περιβόητα κανόνα των «24 ωρών» διάγει μία εξαιρετική περίοδο στο νέο του ξεκίνημα στην Βραζιλία καθήμενος στην άκρη του πάγκου της Παλμέιρας.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ξεκίνησε κάνοντας το...4 χ 4 ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έδινε έναν ακόμα αγώνα αυτή τη φορά για τον θεσμό του κυπέλλου Βραζιλίας με αντίπαλο την Σεάρα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχοντας στις αποσκευές του το 3-0 του πρώτου αγώνα, χρειαζόταν μία καλή εμφάνιση ώστε η ομάδα του να πάρει με εύκολο τρόπο την  πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Τα πρώτα 45 λεπτά πήγαιναν εξαιρετικά καθώς ο Ράφαελ Βέιγκα «όπλισε» για 5η φορά στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας του και τόσο με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όσο και με μία καταπληκτική έμπνευση στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου χάρισε στην ομάδα του ένα ισχυρό προβάδισμα με 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 57΄ με έναν εκπληκτικό συνδυασμό σε μικρό χώρο κατάφεραν να σκοράρουν ένα θεαματικό γκολ με τον Βινίσιους έπειτα από πάσα του Λίμα το οποίο τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι. 

Το δεύτερο «χτύπημα» δεν άργησε και ήρθε από στημένη φάση, εκεί όπου ο ύψους 1.91 κεντρικός αμυντικός της Σεάρα, Tiago Pagnussat, σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ το οποίο διαμόρφωσε και τελικό 2-2 το οποίο δίνει την πρόκριση στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.