Σταραμόπουλος: Το VAR, οι Ελληνικές ομάδες και τα 14 εκατομμύρια του ΠΑΟΚ

Metrosport Team04 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάνος Σταραμόπουλος.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και αναλυτής διεθνούς ποδοσφαίρου μίλησε αναφορικά με τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τους λόγους που δεν υπήρχε VAR στο Conference League αλλά και τα χρήματα που θα λάβει ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Έχει πάει πολύ καλά το Conference League και τα χρήματα που δίνονται από τη διοργάνωση είναι κοντά με το Europa League και αυτό είναι ενδεικτικό. Ο ΠΑΟΚ μετά το πέρας του θεσμού θα λάβει 14 εκατομμύρια ευρώ περίπου».

Για τους λόγους που δεν χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία VAR: «Ήταν από την αρχή προκαθορισμένο, γιατί στο ξεκίνημα δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να εντάξουν το VAR από την αρχή. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς της UEFA για την επόμενη χρονιά αλλά και το ενδεχόμενο Final 4 στο Champions League».

Για τις Ελληνικές ομάδες ανέφερε: «Είμαι της άποψης πως όλοι πρέπει να είναι με τις Ελληνικές ομάδες ανεξάρτητα με το τι ομάδα υποστηρίζει ο καθένας. Οι Ελληνικές ομάδες θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να στοχεύουν στη νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.