«Σταρ και από τα αγαπημένα παιδιά στην Ιαπωνία ο Καγκάβα»

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2021

Ο Τάσος Παππάς, Έλληνας που ζει μόνιμα στην Ιαπωνία, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το αποτύπωμα που άφησε η μεταγραφή του Καγκάβα στην πατρίδα του.   

«Η οργανωτική επιτροπή θεωρεί ότι θα γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Κάποια αντίθετα δημοσιεύματα δεν είχαν βάση. Δεν ξέρω να σας πω νούμερο, είναι οτι είχε υπολογιστεί συν ένας χρόνος. Εμένα, για παράδειγμα, δεν με πληρώνουν τώρα, αλλά ένα σωρό κόσμο από το εξωτερικό που δουλεύει τον πληρώνουν. Το Ολυμπιακό Χωριό είναι ένα πρόβλημα γιατί μόλις τελείωναν οι αγώνες θα έμενε κόσμος, έχουν πουληθεί σχεδόν όλα» είπε αρχικά αναφερόμενος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και συνέχισε μιλώντας για τον Καγκάβα:  

«Ο Καγκάβα εδώ είναι από τα μεγαλύτερα αστέρια, λόγω της καριέρας του, και από τα αγαπημένα παιδιά. Όταν βγήκε από τον ΠΑΟΚ ένα βιντεάκι ήταν η πρώτη είδηση στο yahoo. Όπως και ένα βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια. Τους έκανε μεγάλη εντύπωση που έβαλαν ιδιωτικό αεροπλάνο για να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη. Το έγραψαν, θεωρούν ότι έδειξαν πόσο τους υπολογίζουν. Εδώ τους αθλητές τους σέβονται πάρα πολύ.  

Ένας παίκτης σαν τον Καγκάβα, που τους αντιπροσωπεύσει στο υψηλότερο επίπεδο για τόσα χρόνια, τους κάνει υπερήφανους. Δεν είναι πάρα πολλοί αυτοί. Εδώ δεν έχει οπαδικό, ήταν, για παράδειγμα, στην Ουράβα να τον κράζουν από την Γιοκοχάμα. Όταν ήρθε ο Ινιέστα, πήγαν όλοι να δουν τον Ινιέστα. Δεν τους ένοιαζε η ομάδα. Όταν ο Νακατόμο ήταν στην Ίντερ, ένας Γιαπωνέζος είχε μείνει στην Ιταλία για μήνες για να καταγράψει την καθημερινότητά του. Όπως νιώθουμε εμείς για τον Αντετοκούνμπο νιώθουν και αυτοί για τον Καγκάβα».  

Σημείωσε ότι: «Σαν πρώτο χτύπημα εδώ είχαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα που θα παίξει στην Ευρώπη, έβγαζαν ότι θα είναι μία ευκαιρία γι' αυτόν για να αναζωογονήσει την καριέρα του. Ο Καγκάβα μπορεί να προσελκύσει ονόματα χορηγών. Όπως την Ράκουτεν, που έχει μπει στην Μπαρτσελόνα. Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ιαπωνίας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.