Στάνκοβιτς: «Θα είναι καταστροφή να μην παίξουμε στην Ευρώπη»

Metrosport Team01 Μαΐου 2022

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία του ματς.

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήθελαν το ματς και θα μπορούσαν να κερδίσουν. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, δεν κατάφερε να το κρατήσει μετά από λάθη και μετά πάλι από την αρχή.

Είναι αλήθεια δεχόμαστε ανόητα γκολ, χάνουμε λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μας, ο κόσμος του ΠΑΟΚ βοήθησε την ομάδα του, είμαστε χαρούμενοι με τον ένα βαθμό».

Για την κατάσταση στα αποδυτήρια: «Δεν είμαστε χαρούμενοι ήρθαμε να κερδίσουμε φεύγουμε με τον ένα βαθμό. Έχουν δύο παιχνίδια εντός έδρας και πρέπει να κερδίσουμε ένα εισιτήριο για την Ευρώπη».

Για την φάση του Ολιβέιρα: «Το σημαντικό ήταν πως δεν ήταν γκολ. Ήμασταν τυχεροί σε αυτή τη στιγμή γιατί δεν ήμασταν οργανωμένοι».

Για τον Αλμέιδα: «Η συγκέντρωσή μου είναι στα παιχνίδια, μετά το τέλος μπορούμε να μιλήσουμε για το νέο προπονητή».

Για την διαιτησία: «Η ΑΕΚ έχει εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία αν θέλει να πει κάτι. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, δεν έκανε μεγάλο λάθος έκανε μικρά λάθη σε φάσεις που ήταν 50-50, ένα παράδειγμα είναι η στιγμή που βγαίναμε στην επίθεση και την έκοψε για να δώσει φάουλ».

Για την Ευρώπη: «Είναι σημαντικό να πάρουμε νίκες στην έδρα μας. Διαφορετικά θα είναι καταστροφή να μην μπορούμε να παίξουμε στην Ευρώπη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.