Stand by για γκολτζή ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Αν υπάρχει ένα συμπέρασμα που συχνά πυκνά επιβεβαιώνεται την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται στο γκολ. Ειδικά, από την ώρα που άρχισε να βελτιώνει την εικόνα του στην παραγωγή των φάσεων και πιο συγκεκριμένα από το χρονικό σημείο που ο Κωνσταντέλιας πέρασε στην θέση «10», αυτό το πόρισμα έγινε ακόμη πιο φανερό.

 Ολιβέιρα (ειδικά ο Πορτογάλος που έφτασε τα έξι γκολ) και Μπράντον κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να ανταποκριθούν σε ρόλο σκόρερ, αλλά είναι φανερό πως κάτι λείπει. Και από την απάντηση που έδωσε σε ερώτηση της «Μ» στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στο Περιστέρι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς ότι και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει να ψάχνεται για ένα παίκτη που μπορεί να τον ενισχύσει στο σκράρισμα. Ρωτήθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός από τον απεσταλμένο του ομίλου Metromedia, Γιώργο Ζαΐρη: - Μπορεί να βγάλει την χρονιά μόνος του ο Ολιβέϊρα στην κορυφή της επίθεσης; 

Είναι φιλότιμος ο Μπράντον αλλά δεν φθάνει στο επίπεδο του Πορτογάλου…. Και ο 53χρονος προπονητής απάντησε: «Ο Μπράντον είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ξέρουμε ότι είναι λίγο δύσκολο, θα δώσει τα πάντα, θα πιέσει, θα παλέψει, δεν είναι το ίδιο με τον Νέλσον. Είναι ένα δίδυμο επιθετικό που έχουμε αυτή την στιγμή. Θα δούμε τι μπορεί να μας προσφέρει η αγορά….». Δεν ήταν τυχαία η φράση που χρησιμοποίησε ο Λουτσέσκου. 

Ουσιαστικά ανέδειξε την στάση αναμονής που τηρεί ο ΠΑΟΚ περιμένοντας από συγκεκριμένες ομάδες να διαμορφώσουν τις τελικές λίστες για τους παίκτες προς δανεισμό, κάτι που θα λύσει τα χέρια του Ζοσέ Μπότο να αρχίσει τις κρούσεις για συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, δείχνει να στρέφεται στην λύση του δανεισμού, γνωρίζοντας συν τοις άλλοις ότι απευθείας αγορά εν μέσω αγωνιστικής περιόδου απαιτεί πολλά περισσότερα χρήματα σε σχέση με το καλοκαίρι.

Οπότε οι εξελίξεις αναμένονται προσεχώς. Ποιο είναι το προφίλ του παίκτη που ψάχνει ο ΠΑΟΚ; Ενός ποδοσφαιριστή με ικανότητα να πατά συχνά στην αντίπαλη περιοχή και να είναι σε θέση για γκολ. Και ο Μπότο έχει συγκεριμένες περιπτώσεις στο μυαλό του. Αυτό λείπει από τον ΠΑΟΚ, καθώς, ακόμη και ο Ολιβέιρα βγαίνει πολλές φορές εκτός περιοχής. Πάντως, ο Ρουμάνος κόουτς πιστεύει ότι και η ίδια η ομάδα μέσα από την καθημερινή δουλειά (αρχίζει και πάλι από σήμερα γιατί η ομάδα είχε ρεπό χθες) και τα συνεχόμενα παιχνίδια, αποκτώντας περισσότερες εμπειρίες θα παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.