Στάμος για Τούμπα: «Είναι δικαίωμα του ΠΑΟΚ!» - «Πρέπει η πόλη να αντιδράσει στο σκάνδαλο της ΕΕΑ»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2021

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με τις διαδικασίες για την ανέγερση της Νέας Τούμπας. Κατ' αρχήν δόθηκαν κατευθύνσεις για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο υπό ψήφιση Προεδρικό Διάταγμα και, μάλιστα, ζητήθηκε η διακοπή της έκδοσης έως ότου ενσωματωθούν σε αυτό όλες οι απαραίτητες μετατροπές.

Ο γνωστός νομικός, Μάκης Στάμος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το πόσο εύκολο είναι να παγώσει το προεδρικό διάταγμα και τι συνεπειες θα έχει. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γήπεδο: «Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που το γήπεδο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, είναι δικαίωμα του να αποχωρήσει ή να παγώσει το θέμα γιατί περιμένει κάποια οφέλη. Δεν ξέρω το τεχνικό μέρος. Ως προς το νομικό σκέλος, για να εκδοθεί ένα προεδρικό διάταγμα απαιτούνται κάποιες πολύπλοκες ενέργειες. Είναι το ωμέγα μιας διαδικασίας. Από εκεί και μετά εκείνος που κινεί τη διαδικασία έχει το δικαίωμα να την παγώσει. Αν παγώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα χρειαστεί όλες αυτές οι ενέργειες να πρέπει να ξαναγίνουν».

Για τη διατήρηση του κουμπάρου του Αυγενάκη στην ΕΕΑ: «Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ και έβγαλε ανακοίνωση. Είναι ένα σκάνδαλο. Θα πρέπει ως πόλη, να αντιδράσουμε. Δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί κανενός». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.