Στάμος: «Φταίμε 100%, χρειάζεται μίνιμουμ 10 άτομα ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team15 Απριλίου 2020

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκρινε δεσμευτική την απόφαση της ΕΕΑ και η απόφαση για αφαίρεση βαθμών για ΠΑΟΚ και Ξάνθη παρέμεινε. Ο γνωστός νομικός, Μάκης Στάμος, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος ευθύνεται για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς δεν προχώρα σε κάποιες νομικές ενέργειες ενώ τόνισε ότι χρειάζεται καλύτερη στελέχωση σε νομικό και αθλητικό κομμάτι ο σύλλογος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν κάποιος έχει 100% δίκιο και χάνει τότε δύο πράγματα συμβαίνουν ή φταίνε οι δικαστές ή φταίει ο ίδιος. Στην περίπτωση αυτή εμείς φταίμε 100%. Έγιναν πολλά λάθη. Το πρώτο ήταν ότι πήγαν σαν πρόβατα στη σφαγή και θα έπρεπε να ζητήσουν την εξαίρεση των μελών που διόρισε ο κ.Αυγενάκης. Εάν γινόταν αυτό θα έπιαναν δουλειά οι επικοινωνιολόγοι και θα είχε αντίκτυπο όλο αυτό στην Κυβέρνηση και τον κ.Αυγενάκη.

Το δεύτερο είναι ότι εμείς οι δικηγόροι πρέπει να είμαστε πραγματιστές. Δυστυχώς άκουγα πράγματα που δεν είχαν σχέση με αυτή. Βγήκε μια απόφαση, η οποία ήταν ανύπαρκτη και δεν είχε αιτιολογία και με βάση αυτή χάσαμε. Θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα.

Στο διοικητικό Εφετείο θα έπρεπε να γίνει αίτηση από τον ΠΑΟΚ για τα δύο μέλη και να δικαστεί η υπόθεση των δύο μελών. Θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει οι μηνύσεις. Επίσης, δεν ξέρω εάν έγινε κάτι στο ποινικό κομμάτι.

Η απόφαση αυτή ισχύει. Ο δεύτερος βαθμός κάνει λόγο για δεσμευτική απόφαση. Θέλει άτομα ο ΠΑΟΚ και στο νομικό και στο αθλητικό κομμάτι. Μίνιμουμ 10 άτομα. Μόνο στο θέμα της επικοινωνίας είναι εντάξει ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.