«Η Bundesliga δε θα είναι ο τελευταίος σταθμός του Τζόλη»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2021

Για την πορεία του Χρήστου Τζόλη και την προοπτική να αγωνιστεί στη Γερμανία μίλησε ο προπονητής, Γιώτης Σταματόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι το γερμανικό πρωτάθλημα θα είναι απλά ένας σταθμός για το νεαρό άσο του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για μένα δεν είναι έκπληξη το παιδί. Από τα πρώτα του βήματα έδειξε ότι είναι ένα από τα λίγα ταλέντα που βγαίνουν. Δεν βγαίνουν τέτοιοι παίκτες κάθε χρόνο. Καταθέτει ψυχή, παίζει και με τα δυο πόδια, είναι ομαδικός αλλά και με ατομική ποιότητα. Γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Βλέπουμε τον Μιχαηλίδη, τον Κούτσια και τον Κωνσταντέλια. 

Ο Τζόλης μπορεί να παίξει στη Γερμανία. Ταιριάζει στις ομάδες που παίζουν με ταχύτητα και από τα πλάγια. Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από αυτές τις ομάδες. Όπως είναι αυτή τη στιγμή ο Τζόλης θα μπορέσει να κάνει μεγάλη καριέρα. Η Bundesliga δεν θα είναι ο τελευταίος σταθμός. Δεν βγαίνουν κάθε μέρα τέτοια ταλέντα. Έχει ικανότητες, είναι σοβαρός, προσγειωμένος και δουλεύει καθημερινά. Τα μυαλά του δεν πήραν αέρα. Αν είναι προσγειωμένος και υγιής θα κάνει μεγάλη καριέρα».

Είναι μια φουρνιά με ταυτότητα για το μέλλον. Αν τους κρατήσει θα κάνει κάτι πολύ καλό για το μέλλον. Είναι δύσκολο όμως καθώς τα νούμερα που ακούγονται για τον Τζόλη είναι μεγάλα και δύσκολα δεν θα δεχθεί. Ακούγεται από 10 - 20 εκατομμύρια. Δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Τζόλη και αυτό είναι το πρόβλημα που σχολιάζουν οι μεγάλες ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.