Σταματίδης: «Μας βοήθησε πολύ το Club φίλων ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2025

Με αφορμή την πρωτοβουλία του ΣΦ ΠΑΟΚ (μια από τις 31), να βοηθήσει το σχολείο της Ίμβρου, φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας-Θράκης, Παύλος Σταματίδης.

Αναλυτικά: 

«Υπήρχαν πολλοί Έλληνες κάτοικοι στην Ίμβρο, ακόμα υπάρχουν. Αξίζει να αναφέρω ότι ο Δημήτρης Μανάρης με βρήκε μου είπε ότι θέλουν να έρθουν στην Ίμβρο, είπαμε για τα κοινά μας αισθήματα για τον ΠΑΟΚ, στάλθηκε και πολύ υλικό. Έστειλαν πολύ καλό υλικό. 

Υπήρχε πρόβλημα λόγω των μπλόκων, αλλά όλα καλά. Θα ευχηθώ καλές γιορτές και να επιτύχει όλους τους στόχους του ο ΠΑΟΚ.

Στο σχολείο είναι ΠΑΟΚτσηδες οι περισσότεροι. Τα παιδιά έχουν φτιάξει Club φίλων Βορείου Αιγαίου. Θα οργανώσουμε και εκδρομή να έρθουμε στην Τούμπα ή το Παλατάκι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.