Σταφυλίδης και Λαμπρόπουλος αναλύουν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2021

Κώστας Σταφυλίδης και Βασίλης Λαμπόπουλος αναλύουν το ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα. 

Οι δυο πρώην παίκτες των δυο ομάδων και νυν της Μπόχουμ δίνουν τα δικά τους προγνωστικά για την μεγάλη αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 1. 

Λαμπρόπουλος: «Το ματς που δεν μπορώ να ξεχάσω στην Τούμπα είναι την χρονιά που κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα. Γινόταν πανηγύρι μέσα έξω από το γήπεδο. Ήταν έντονο και περίεργο παιχνίδι. Ενώ κυλούσαν όλα καλά, στο τέλος έγινε πανικός.  Όσον αφορά το σημερινό ντέρμπι και οι δυο ομάδες έχουν καινούργιους παίκτες. Η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά έχει αρκετό ταλέντο. Ο Σέρχιο και ο Τσούμπερ ξεχωρίζουν μπροστά. Θέλει χρόνο η νοοτροπία του Λουτσέσκου». 

Σταφυλίδης: «Δεν μπορώ να ξεχάσω το ματς όπου ο ΠΑΟΚ αν και έχανε με 0-2, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να κερδίσει με 3-2 την ΑΕΚ με γκολ του Σαλπιγγίδη. Αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ να το ξεχάσω γιατί οι γονείς μου μου είχαν πει ψέματα ότι δεν είχε εισιτήρια και αναγκαστικά έμεινα σπίτι και το είδα από την τηλεόραση. Στα ντέρμπι μετρά η έδρα και το πάθος. Ο κόσμος είναι καθοριστικός παράγοντας. Και οι δυο προπονητές των δυο ομάδων είναι καλοί και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή έναν αγώνα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.