Στα... πιτς ο Λουίς Πάλμα, χωρίς άλλα περιθώρια ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης08 Ιανουαρίου 2023

Η ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κυρίως όμως η αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίασε ο Άρης στο γήπεδο της Τούμπας ήταν πισωγύρισμα για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, που πλέον λειτουργεί υπό καθεστώς της πίεσης για άμεσα αποτελέσματα.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, οι Κιτρινόμαυροι θα ψάξουν το come back γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών, γεγονός το οποίο κατατάσσει την αναμέτρηση στην κατηγορία “τελικού”.

Ο Βρετανός προπονητής περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του αντίδραση και να βγάλουν στο γήπεδο τα στοιχεία εκείνα που έλειψαν από την Τούμπα, αλλά είχε η ομάδα του στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου έκανε μια κυριαρχική εμφάνιση.

Την καλύτερη – ίσως – φετινή, όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του και ο Άλαν Πάρντιου. Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Βρετανός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λουίς Πάλμα, ο οποίος αν και ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αστράγαλο και τον άφησε εκτός ντέρμπι, προσβλήθηκε από ίωση και παρέμεινε έτσι στα… πιτς. Το χαμηλό επίπεδο ανταπόκρισης του Χουάν Ιτούρμπε στο ρόλο του αντί -Πάλμα αναγκάζει τον Πάρντιου να κοιτάξει τις εναλλακτικές του.

Εφόσον κρατήσει τον Παραγουανό στον πάγκο, τότε τα πιθανά σενάρια για την κάλυψη του κενού που αφήνει η απουσία του Ονδουριανού είναι τα εξής. Ή θα αναλάβει ο Ματέο Γκαρσία ρόλο στη γραμμή και τη θέση του στον άξονα (μαζί με τους Νταρίντα-Ετέμπο) θα πάρει ο Μάνου Γκαρθία, ή οι αμέσως επόμενες επιλογές είναι: η χρησιμοποίηση του Καμάτσο σε ρόλο εξτρέμ, ή αλλιώς η κοινή παρουσία Εμπακατά, Οντουμπάτζιο στη δεξιά γραμμή.

Η παρουσία των Ντάνιελ Μαντσίνι και Άντρε Γκρέϊ στην τριάδα της επίθεσης είναι δεδομένη, ενώ πολύ πιθανή είναι η χρησιμοποίηση του Μαζικού στην αρχική ενδεκάδα αντί του Μάρβιν Πίρσμαν ο οποίος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίθηκε στο ρόλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.