Στα μπαράζ η Βέρντερ, συντριβή για Ντόρτμουντ, καρέ η Μπάγερν Μονάχου!

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Ιουνίου 2020

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου πέρασε αέρας από την έδρα της Βόλφσμπουργκ, διαλύοντας τους «λύκους» με 4-0 στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην Bundesliga.

Έβρεξε γκολ στη Βρέμη, με την τοπική Βέρντερ να φιλοδωρεί με έξι τέρματα την Κολωνία (6-1) και σε συνδυασμό την ήττα της Φορτούνα Ντίσελντορφ από την Ουνιόν Βερολίνου (3-0) κατάφερε να τερματίσει στην 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής με τον τρίτο της βαθμολογίας της Τσβάιτε Λίγκα.

Σαν σίφουνας πέρασε από το Βεστφάλεν η παρέα του Κώστα Σταφυλίδη, καθώς συνέτριψε με 4-0 την Μπορούσια Ντόρτμουντ, εξασφαλίζοντας έτσι το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά.

Η Γκλάντμπαχ επικράτησε 2-1 της Χέρτα και την επόμενη σεζόν θα κουνάει σεντόνι. Την ίδια ώρα, η Λειψία έφυγε με το διπλό από την έδρα της Άουγκσμπουργκ (2-1), ενώ η Λεβερκούζεν έστω και δύσκολα λύγισε την αντίσταση της Μάιντς με 1-0 μέσα στην «Μπάι Αρένα».

Η Σάλκε έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο τη χρονιά, καθώς η συντριβή στο Φράιμπουργκ (4-0) την έφερε στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, η Άιντραχτ επικράτησε 3-2 της Πάντερμπορν στη Φρανκφούρτη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.