Στα «μαχαίρια» Σίτι και Παρί για Μέσι!

Metrosport Team07 Αυγούστου 2021

Μετά την χθεσινή βόμβα (5/8) που ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα ότι ο Μέσι δεν θα ανανεώσει με τους «μπλαουγκράνα», οι δύο ισχυρότερες οικονομικές δυνάμεις της Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, ρίχνονται στην μάχη για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Μarca»,  το οποίο αναφέρει ότι η μεταγραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ μοιάζει πιο πιθανή στην Μάντσεστερ Σίτι παρά στους Παριζιάνους. 

Οι «Πολίτες» ετοιμάζουν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με την μεταγραφή του Τζάκ Γκριλίς αλλά και την πιθανή μετακόμιση του Χάρι Κείν στο Μάντσεστερ. Βέβαια, η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα αλλάζουν τα σενάρια, με τον Πέπ Γκουαρντιόλα να κινεί γη και ουρανό για να τον κάνει δικό του. Επίσης, ο Μέσι δεν έχει κρύψει την αγάπη και τον θαυμασμό του για τον Πεπ αφού ήταν μαζί στην «Μπάρτσα» το 2009 κατακτώντας έξι τρόπαια.

Όσον αφορά την Παρί Σεν Ζερμέν, υπήρχε ένα «φλέρτ» με τους «Καταλανούς» λίγες εβδομάδες πριν για την απόκτηση του Αργεντίνου, αλλά «πάγωσε» όταν κατάλαβε ότι η ανανέωση του Μέσι ήταν στα «σκαριά.» Η διοίκηση των Παριζιάνων έχει ήδη ένα «πονοκέφαλο» να αντιμετωπίσει και δεν είναι άλλος από την ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαμπε. Σημαντικό ρόλο παίζει και η φορολογία στην Γαλλία και εάν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του  Μέσι στην Παρί με μισθό 30 εκατομμύριων θα έπρεπε να ξοδεύει 70 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για αυτόν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της «Μarca.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.