Στα γραφεία της Τούμπας για τις υπογραφές ο Φελίπε Σοάρες!

Χάρης Εμμανουηλίδης25 Ιανουαρίου 2022

Λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης (25/01) ο Φελίπε Σοάρες, έφτασε στη Θεσσαλονίκη αφότου πρώτα είχε περάσει 24 ώρες μεταξύ αεροπλάνων και αεροδρομίου εξαιτίας του χιονιά που έπληξε μεγάλο μέρος της Ελλάδας και ειδικότερα την Αθήνα στην οποία προσγειώθηκε το αεροπλάνο του από την Λισαβόνα.

Ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ, ήταν αρκετά ευδιάθετος και όπως σημείωσε στις δηλώσεις του στον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, «Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για μένα που ξεκινάω να είμαι μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας, το σημαντικό τώρα είναι να ξεκουραστώ...», και έτσι έγινε!

Ο νεαρός χαφ όπως και ο μάνατζερ του πέρασαν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στο ξενοδοχείο ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους επιτελείς του Δικεφάλου για λίγη ώρα αργότερα, όπως και συνέβη.

Λίγο μετά τις 20:00 λοιπόν, ο Πορτογάλος μέσος - πρότυπο ποδοσφαιριστή box to box - με τη συνοδεία του μάνατζερ του πέρασαν το κατώφλι των γραφείων της Μικράς Ασίας για το τελευταίο σκέλος της μεταγραφής όπου περιλαμβάνει την υπογραφή των συμβολαίων καθώς την φωτογράφιση και την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.