Στα «γαλανόλευκα» γέφυρα στο Μιλγουόκι προς τιμήν του Αντετοκούνμπο

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2020

Σε ρυθμούς Γιάννη Αντετοκούνμπο, κινείται ολόκληρη η πόλη του Μιλγουόκι, ύστερα από την επισημοποίηση της υπογραφής του «σούπερ μαξ» συμβολαίου του.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, ο «Greek Freak» υπέγραψε supermax συμβόλαιο για τα επόμενα 5 χρόνια, το οποίο μεταφράζεται σε 228 εκατ. δολάρια, το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ στο NBA.

 Η πόλη του Μιλγουόκι φωταγώγησε τη γνωστή γέφυρα «Hoan» με γαλανόλευκο φως, τιμώντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο τον Έλληνα σούπερ σταρ για όσα της έχει προσφέρει, και θα συνεχίσει να της προσφέρει για τα επόμενα 5+1 χρόνια.

Κατενθουσιασμένοι είναι και οι ιδιοκτήτες των τοπικών επιχειρήσεων με την είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη, διότι βασίζονται σε μεγάλο σταθμό στους οπαδούς των Μπακς για ενίσχυση του τζίρου τους.

Μιλώντας σε κανάλι, ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας που έχει κρεμάσει στον τοίχο την φανέλα 34, χαρακτήρισε την ανανέωση του συμβολαίου «χριστουγεννιάτικο δώρο» και τόνισε ότι «είναι πολύ ωραιο να βλέπεις την πόλη και την ομάδα να μεταμορφώνονται με επίκεντρο τον Γιάννη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φωτογραφία της γέφυρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο SVP των Μπακς, Άλεξ Λάσρι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.