Ποσειδώνιο: Εγκαινιάστηκε η «κυψέλη» του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης

Metrosport Team06 Ιουνίου 2022

Εγκαινιάστηκαν τα αναβαθμισμένα γήπεδα μπάσκετ στο Ποσειδώνιο και το παρών έδωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. 

Τα οκτώ διπλά και τα τρία μονά γήπεδα μπάσκετ αναμορφώθηκαν ριζικά καθώς τοποθετήθηκαν καινούργιες μπασκέτες και έγιναν οι απαραίτητες διαγραμμίσεις, ενώ στον αύλειο χώρο τοποθετήθηκαν και όργανα γυμναστικής, με το κόστος του έργου να ξεπερνά τα 52.000 ευρώ.

Τα εγκαίνια των αναβαθμισμένων γηπέδων έγιναν νωρίτερα το απόγευμα παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου, του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Αγγέλου Χαριστέα, του βουλευτή της ΝΔ Στρατού Σιμόπουλου και της διοίκησης των ΕΑΚΘ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων: "Εγκαινιάζουμε ένα έργο το οποίο μπορεί να φαίνεται μικρό σε σχέση με αυτά που είχαμε μάθει τα πλούσια χρόνια, ωστόσο οι συνθήκες έχουν αλλάξει για αυτό και κάνουμε μικρά και συνετά βήματα. Εμείς δεν τάζουμε, κάνουμε".

Ήδη, έχουν εγκριθεί 3,5 εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών μας (Μίκρα, Ποσειδώνιο και Κολυμβητήριο Νεάπολης), ετοιμάζεται μια ακόμα Προγραμματική Σύμβαση με την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης για την προμήθεια 30 απινιδωτών και σε συνεργασία με Αναπτυξιακή Εταιρία Θεσσαλονίκης θα εκπονηθούν μελέτες οριστικής αδειοδότησης των εγκαταστάσεων μας.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.