Στα δικαστήρια οι γονείς του Άλκη

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν το πρωί της Τρίτης γονείς του Άλκη Καμπανού, του 19χρονου φίλου του Άρη που τις πρώτες ώρες της 1ης Φεβρουαρίου έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας και δολοφονήθηκε.

Ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει δικηγόρος της οικογένειας, συνόδευε τους γονείς και δύο φίλους του θύματος. Θα περάσουν το κατώφλι της 7ης ανακρίτριας προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας.

Tα ίχνη DNA φανερώνουν δύο φυσικούς αυτουργούς του εγκλήματος. Ο πρώτος κρατούσε το μικρό δρεπάνι πάνω στο οποίο εντοπίστηκε γενετικό υλικό τόσο από το θύμα όσο και από τον δράστη. Ο δεύτερος είναι αυτός που κρατούσε το στυλιάρι με το οποίο φέρεται να χτυπούσε στο κεφάλι το θύμα, το οποίο σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το άτομο αυτό, είναι μάλιστα αναγνωριστεί από τον τραυματία φίλο του Άλκη, ως το άτομο που χτυπούσε τον αδικοχαμένο 19χρονο. Από τους 9 συνολικά συλληφθέντες οι 6 είναι σεσημασμένοι για οπαδική βία, δηλαδή κατοχή όπλων, αθλητική βία, φθορές και διατάραξη.

Οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη δύο ατόμων που έχουν διαφύγει. Ο ένας αναζητείται στην Αλβανία, όπου έχει διαφύγει ενώ ο άλλος είναι ο μόνος που φαίνεται να μην έχει καμία σχέση με συνδέσμους της Θεσσαλονίκης. Για τις Αρχές ακόμα δεν είναι σαφής ο λόγος για τον οποίο έφτασε στη Θεσσαλονίκη και πήρε μέρος στην δολοφονία, αλλά θεωρείται βέβαια πως γνώριζε κάποιον ή κάποιους από τους υπόλοιπους. Οι Αρχές έχουν πραγματοποιήσει εφόδους τόσο σε σπίτια στη Βόρεια Ελλάδα όσο και στην Αττική, όμως δεν τον έχουν ακόμα εντοπίσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.