Στα χνάρια του Βαγγέλη Παυλίδη ο Αποστολόπουλος

Αχίλλειος Έξαρχος04 Φεβρουαρίου 2020

Γεγονός αποτελεί και με τη «βούλα» η πώληση του Απόστολου Αποστολόπουλου από τον Πανσερραϊκό στη Βίλεμ.

Ο 17χρονος αμυντικός (γεννηθείς στις 11/12/2002) θεωρείται ως το next big thing του σερραϊκού ποδοσφαίρου και η ως τώρα εξέλιξή του αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα του μεγάλου του ταλέντου.

Αν και μόλις πριν δύο μήνες έκλεισε τα 17 του ο νεαρός αμυντικός διανύει ήδη τη δεύτερη σεζόν στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού. Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2018 έγραψε ιστορία, καθώς σε ηλικία 15 ετών, εννέα μηνών και 19 ημερών έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του σερραϊκού συλλόγου.

Άμεσα καθιερώθηκε ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των «λιονταριών» καταγράφοντας πέρσι 23 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 22 ως βασικός.

Ο Αποστολόπουλος συνέχισε την ανοδική του πορεία και κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, κεντρίζοντας πάνω του τα βλέμματα μεγαλύτερων ομάδων από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Τελικώς, νικήτρια στην άτυπη «μάχη» για την απόκτηση του 17χρονου μπακ αναδείχθηκε η Βίλεμ, η οποία συμφώνησε με τον Πανσερραϊκό και θα εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της από το καλοκαίρι. Μέχρι τότε ο νεαρός μπακ θα συνεχίσει στις Σέρρες προκειμένου να βοηθήσει τον Πανσερραϊκό στην προσπάθεια επανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος θα είναι ο τέταρτος Έλληνας της ολλανδικής ομάδας, η οποία ήδη αριθμεί στο ρόστερ της τους Βαγγέλη Παυλίδη, Μάριο Βρουσάι και Γιώργο Στρέζο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.