Στα χνάρια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Θόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου, ζητάει 25.000 ευρώ για τη μετάδοση του αγώνα με τον ΠΑΟ!

Metrosport Team14 Ιουλίου 2020

Ο καλύτερος… μαθητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η ΠΑΕ Αρης, γι’ αυτό προφανώς και ο κ. Καρυπίδης του Λαζάρου, ακολουθεί κατά γράμμα τις πολιτικές του κ. Μαρινάκη απέναντι στον Ομιλο Metromedia. 

O κ. Καρυπίδης του Λαζάρου «φωνάζει» με κάθε τρόπο τις κάθε υπηρεσίες που προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά. Ο παράγοντας του Αρη μάλιστα ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές στην περίπτωση της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία. 

Η πιστή αντιγραφή των πολιτικών της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΠΑΕ Αρης, επιβεβαιώνεται και με τη σημερινή απαίτηση της ΠΑΕ 25.000 ευρώ από το Metropolis 95,5, για την μετάδοση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό! Ο Ολυμπιακός σ’ έναν μόνο εντός έδρας αγώνα, από ένα μόνο ραδιόφωνο, το Metropolis 95,5, απαιτεί διαχρονικά την πληρωμή δικαιωμάτων. Ο αγώνας είναι με τον ΠΑΟΚ. 

Ο Αρης, τον οποίο ο Ομιλος Metromedia τον έχει στηρίξει όσο κανένα άλλο ΜΜΕ στα χρόνια της… άγονης γραμμής (Γ’και Β’ Εθνική), πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ για τηλεοπτικά δικαιώματα και δημοσιογραφικές αποστολές, ακολούθησε την ίδια πολιτική με τον Ολυμπιακό. Πιστεύοντας ότι θα τιμωρήσει το Metropolis 95,5 για την κριτική που κάνει στον Θόδωρο Καρυπίδη του Λαζάρου, ζητάει η ΠΑΕ 25.000 ευρώ για τα ραδιοφωνικά δικαιώματα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό! 

Μ’ αυτή την απαίτηση η οποία ξεπερνάει το εθιμικό δίκαιο στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, η ΠΑΕ Αρης επιχειρεί να φιμώσει τον Ομιλο Metromedia. Στην ουσία στερεί από τους χιλιάδες φίλους της την ενημέρωση η οποία είναι η αρχή της δημοκρατίας. Ο Θόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου είχε ακόμη μία άστοχη έμπνευση που τον εκθέτει τόσο στον κόσμο του Αρη όσο και στην κοινωνία του ποδοσφαίρου της χώρας.  

Είναι ένα φτηνό επιχείρημα-απάντηση στην κριτική που του γίνεται, η οποία είναι στα πλαίσια της δεοντολογίας. Εκτός κι αν ο Θόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου έχει πρόσθετους λόγους, με κάθε τρόπο, να στέλνει μηνύματα στο… λιμάνι, προκειμένου να επιβεβαιώνει την πίστη του στο μεγάλο αφεντικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.