Καταγγελία Ηλιάδη, Κανακούδη κατά του Ηρακλή

Metrosport Team08 Απριλίου 2022

Δύο πρώην παίκτες του Ηρακλή προχώρησαν σε καταγγελία προς τη νεότευκτη Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ.

Ζητούν την παρέμβαση της ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα.

Ιδού η σχετική καταγγελία που απευθύνεται στην πρόεδρο της Επιτροπής, επίτιμη αρεοπαγίτη, Δ.Μπιτζούνη:

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ- ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΤΗΣ ΕΠΟ

(Υπόψη Προέδρου κ..Διονυσιας ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ)

ΑΙΤΗΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

1.Του Στυλιανού ΗΛΙΑΔΗ,

2.Του Πέτρου ΚΑΝΑΚΟΥΔΗ,

πρώην επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, κατοίκων για τις επιδόσεις, Φαβιέρου 47, Αθήνα

Κ Α Τ Α

Της "ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ" που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,

Απευθυνόμαστε στην Επιτροπή Σας για να σας καταγγειλουμε την σκανδαλώδη υπόθεση της νέας ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ , προκειμένου να προλάβουμε νέα καταδολιευση των απαιτήσεων μας.

Συγκεκριμένα:

Α.Κατ'αρχην μετά την κατάθεση την προτεραια της συζήτησης του υπομνήματος της καθ'ης ΠΑΕ εναντίον του πρώτου εξ ημών ενώπιον του ΔΔΠ, χωρίς ταυτόχρονη ενημέρωση μας, αλλά και την κατόπιν σχετικής ένστασης μας δήλωση επ'ακροατηριω των πληρεξουσίων δικηγόρων της περί εμφιλοχωρησασης (κατά το μεσοδιάστημα μεταξύ υποβολής της αίτησης και συζήτησηςτης) τροποποίησης της επωνυμίας της, θεωρούμε οτι ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΗΣ!

Β.Απο αυτή την δήλωση που συνδυάσθηκε με την ταυτόχρονη κατάθεση του επίσημου πιστοποιητικου του ΓΕΜΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ η αίτηση μας και στο νομικό,και στο ουσιαστικό σκέλος της, καθώς αφενός μεν δικαιωθηκαμε απόλυτα,όταν στην προμετωπίδα του εισαγωγικου δικογράφου μας αναγράφαμε ρητά κι ανεπιφύλακτα ως εικονική επωνυμία την "ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ"και ως υποκρυπτομενη την "ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ", αφετέρου δε η αντίδικος ΠΑΕ "συνελήφθη επ'αυτοφωρω κλεπτουσα οπωρας"!

Γ.Ειναι πασιφανές οτι η αντίδικος ΠΑΕ προσπάθησε να παραπλανήσει το ΔΔΠ και την ΠΕΕΟΔ τροποποιώντας εν κρυπτω την επωνυμία της ,εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου και εκκρεμούσης της κρίσιμης εκδίκασης των προσφυγών μας , μην διστάζοντας να χρησιμοποιεί διαφορετική επωνυμία στις προτάσεις και στο αιφνιδίως και μυστικοπαθως κατατεθέν συμπληρωματικό υπόμνημα της.

Δ.Βεβαια το χειρότερο που διαπράττει δια του περιεχομένου των υπομνημάτων της είναι η ΑΠΑΤΗ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ, καθώς αποπειράται χωρίς οποιονδήποτε ηθικό δισταγμό να εξαπατήσει την έδρα, όπως τόσο καιρό κάνει όχι μόνο απέναντι στις πολιτειακές και ποδοσφαιρικές αρχές αλλά κι απέναντι στο πανελλήνιο φίλαθλο κοινό.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟ 14.2.2022 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ (στην οποία χορήγησε, άλλωστε,το πιστοποιητικό συμμετοχής!)ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ!!!

Δηλαδή με λίγα λόγια,η καθ'ης ΠΑΕ, προκειμένου να καταδολιευσει για πολλοστή φορά τους πρώην ποδοσφαιριστές της,ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕΑ ,ΩΣ ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΩΣ ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ, τουλάχιστον μέχρι την συζήτηση της αίτησης μας,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΚΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΣΕ ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ!

Συγκεκριμένα με τα υπομνηματα της σε πλήρη αντίφαση με την νέα επωνυμία,η ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ισχυρίζεται οτι:

1.ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν πώς οικειοποιούνται όλη την προηγούμενη ιστορία και διαχρονική πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας,τους τίτλους,τα τρόπαια,τις διακρίσεις και τις ιστορικές προσωπικότητες του συλλόγου!


2.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ"Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ", χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν πώς ο πρόεδρος του μητρικού ιστορικού σωματείου κ.ΘΕΟΣ με αλλεπάλληλες δηλώσεις του από το καλοκαίρι διατείνεται οτι με την αγορά του ΑΦΜ της ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ ΕΠΗΛΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ κ.ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΒΙΩΣΕ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ!

3.ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν πώς τόσο οι υπηρεσίες,οι υπάλληλοι,η διοίκηση και όλα τα στελέχη στεγάζονται κι εργάζονται στα γνωστά γραφεία της Μίκρας Θεσσαλονίκης.

Είναι προφανές οτι αν υπήρχε κράτος και ΕΠΟ, μία απλή επίσκεψη στα υποτιθέμενα γραφεία στην Τρίγλια Χαλκιδικής θα επιβεβαίωνε αυτό που γνωρίζει όλη η Ελλάδα!

4.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΈΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν πώς πέρυσι η ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ μπορούσε να διαθέτει άδεια χρήσης του γηπέδου της στην Τρίγλια Χαλκιδικής και να αγωνίζεται κανονικά στο ίδιο πρωτάθλημα της Super League 2!

5.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΑΝΕΛΑ, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν πώς ,πέρα από την τυχαία σύμπτωση των γαλανόλευκων χρωμάτων,το καλοκαίρι διοργάνωσαν ολόκληρη τελετή ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΡΙΓΕΣ!

6.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΕ ΜΕ ΤΟΝ"ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟ" ΗΡΑΚΛΗ, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν πώς ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ κ.ΕΥΓΕΝΙΟΥ,ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ"Η",ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ "Τ"!!!

7.ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΗΡΑΚΛΗ, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν πώς γίνεται να δηλώνουν ψευδώς στην ΕΠΟ και στις αρχές την τυπική ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ, ενώ στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν το"info@fciraklis.gr",στο οποίο τους κοινοποίησα την εξώδικη δήλωση μου, γεγονός που επιβεβαίωσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της ΠΑΕ, ισχυριζόμενοι ψευδώς οτι ανήκει στον ερασιτέχνη ΗΡΑΚΛΗ, ξεχνώντας οτι το ερασιτεχνικό σωματείο δεν διαθέτει ποδοσφαιρικό τμήμα ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ FC(Football Club)!!!

Ακόμα δεν μας εξήγησαν πως ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ,ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ"iraklisfc"!!!


8.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν πώς τόσο στο site της ΠΑΕ, όσο και στην Wikipedia , παρουσιάζεται η ενιαία ιστορία του Ηρακλή ως "Γηραιού", δηλαδή του αρχαιότερου κλάμπ της χώρας, ενώ πρόσφατα τα στελέχη της νέας ΠΑΕ (ΕΥΓΕΝΙΟΥ,ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ κλπ)στα γενέθλια του ΗΡΑΚΛΗ φωτογραφήθηκαν περήφανα κατά την ... κοπή της εορταστικής τούρτας!

9.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΕ κ.ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, χωρίς να μπορούν να μας εξηγήσουν πώς Ο ΊΔΙΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΕ κ.ΤΟΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ο οποίος αυτές τις ημέρες έχει αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη για συζητήσεις με τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για την μετεξέλιξη της συνεργασίας τους από χορηγία σε συνιδιοκτησία!

10.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΕ, χωρίς να μπορούν να μας εξηγήσουν πως όλα τα στελέχη (ΚΑΤΣΙΑΝΗΣ, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ) της ομάδας μιλάνε για τον ΗΡΑΚΛΗ, όπως κάνει κάθε Κυριακή ο προπονητής κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!

11.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ, χωρίς να μπορούν να μας εξηγήσουν πως ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ"ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10" ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, χωρίς ούτε μία φορά να φωνάζουν υπέρ της ΤΡΙΓΛΙΑΣ!


Ε.ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΒΑΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ "ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΕ", εκτός του ότι η ίδια η ΠΑΕ παραδέχεται οτι προ της τροποποιησης του άρθρου 111 που έθεσε το χρονικό όριο της περιόδου 2016-17 ,δεν υπήρχε νομοθετική πρόβλεψη περί Αθλητικής Διαδοχής, γνωρίζετε πολύ καλά οτι το ΔΔΠ με την μέχρι τώρα πάγια νομολογία του διά του δεσμευτικού σκεπτικού του το έχει υπερβεί αιτιολογημένα και συνταγματικά.

ΣΤ.ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΛΟΓΩ ΔΗΘΕΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ από προηγούμενη απόφαση του παλιού Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου, πριν λίγες ημέρες ο πρώτος εξ ημών διευκρίνισε στο ΔΔΠ ,κατόπιν προδικαστικής απόφασης του οτι , όπως πληροφορήθηκα από τον προηγούμενο δικηγόρο του δεν άσκησε αυτό το δικαίωμα, γιατί δεν είχε κανένα νόημα λόγω υποβιβασμού της ΠΑΕ προτιμώντας να ασκήσει την αγωγή του κατά του τότε προέδρου κ.Αντωνιου ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ.

Ζ.Οσον αφορά την ένσταση περί δήθεν απαραδεκτου, γιατί δήθεν δεν τηρησαμε την προδικασία του άρθρου 24 παρ.3 του ΚΙΜΠ με προηγούμενη ενημέρωση εντός 60 ημερών κλπ,η αντίδικος προφανώς αγνοεί οτι έχει καταργηθεί και ουσιαστικά έχει αντικατασταθεί από την προδικασία του άρθρου 9β,παρ.3 του ΚΙΜΠ, κατά το οποίο δέκα ημέρες πριν από την προσφυγή πρέπει να κοινοποιείται στην ΠΑΕ εξώδικη δήλωση-προσκληση προς πληρωμή, ενέργεια που κάναμε κοινοποιώντας στην πραγματική Διεύθυνση της νέας ΠΑΕ, χωρίς αποτέλεσμα!

Η.ΕΠΕΙΔΗ με την επίκληση άσχετης νομολογίας (όπως αυτή που αφορά διαφορά μεταξύ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ PARMA και δεν πρόκειται για εργατική διαφορά!) επιχειρείται να αποπροσανατολισθει το ΔΔΠ και να μην εφαρμόσει τις εγκυκλίους της FIFA και τις αποφάσεις του CAS περί Αθλητικής Διαδοχής.

Θ.ΕΠΕΙΔΗ και η ένσταση καταχρηστικότητας δεν ευσταθεί, καθώς έχουμε εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα, δηλαδή προσφυγή, αγωγή, μήνυση, καταγγελία στην αδειοδότηση της ΕΠΟ, καταγγελία στην ΕΕΑ, εξώδικη δήλωση στην νέα ΠΑΕ και την ένδικη αίτηση επιβολής ποινών.

Το επιχείρημα οτι δήθεν δεν αναγγελθηκαμε κατά την υποτιθέμενη πτωχευτικη διαδικασία κλπ, δεν μπορεί να σταθεί, γιατί απλούστατα ποτέ δεν έγινε η νόμιμη διαδικασία για καμμία προγενέστερη ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς ουδέποτε ορίσθηκε εκκαθαριστής!

Ι.ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΗ ΠΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ,ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ,ΚΑΘΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΜΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ,ΜΕΣΩ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΦΜ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ,ΕΠΑΝΑΠΡΟΒΙΒΑΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ , ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ,ΩΣ ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΕΤΡΑΠΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ,ΩΣ ΌΦΕΙΛΕ,ΤΗΝ ΕΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!

Κ.ΕΠΕΙΔΗ η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ και το Τμήμα Αδειοδότησης που ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΈΧΟΥΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΙ, όχι μόνο δεν εφάρμοσαν το άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης και τα άρθρα 4-5 του ΚΑΠ αλλά έχουν επιτρέψει στην νέα ΠΑΕ να διακωμωδεί θεσμούς και κανονισμούς συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα αρχικά με de facto επωνυμία, προκειμένου στα παράνομα πρότυπα της ίδρυσης κι έγκρισης της νέας ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ,να καταδολιευθουν οι απαιτήσεις ημών και δεκάδων άλλων συμπαικτών μας, μεταξύ των οποίων είναι κι ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ κ.ΜΠΑΝΤΗΣ!

Λ.ΕΠΕΙΔΗ ενώπιον του Τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ εκκρεμούν σχετικές αιτήσεις μας για την απόρριψη της Αδειοδότησης της ΠΑΕ για την νέα περίοδο, ενώ ήδη έχουν συζητηθεί οι προσφυγές μας ενώπιον του ΔΔΠ και της ΠΕΕΟΔ αντίστοιχα.

Μ.ΕΠΕΙΔΗ κατόπιν καταγγελίας μας κατά της νέας ΠΑΕ, ήδη έχει συζητήσει την υπόθεση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της ΓΓΑ.

Ν.ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ,ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ,ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 18,ΠΑΡ.4 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΡΗΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ,ΜΕΣΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ,ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΔΡΑΣ,ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΜΕΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ!

Ξ.ΕΠΕΙΔΗ η Επιτροπή Σας συστάθηκε ακριβώς για να ελέγχει τέτοιες υποθέσεις που αφορούν την νόμιμη διακυβέρνηση του οργανωμένου ποδοσφαίρου και να υποχρεώνει αξιωματούχους κι εμπλεκόμενα φυσικά και νομικά πρόσωπα να συμμορφώνονται με τους ισχύοντες κανονισμούς και τις διοικητικές και δικαστικές αποφάσεις!

Ο.ΕΠΕΙΔΗ θέτουμε στην διάθεση Σας όλα τα αποδεικτικά έγγραφα:

1.Το έγγραφο του ΓΕΜΗ,

2.Την από 14.2.2022 βεβαίωση της ΕΕΑ,

3.Φωτογραφιση της επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ στο official site iraklisfc,

4.Φωτογραφιση του μεγαλομετόχου του ΗΡΑΚΛΗ κ.ΕΥΓΕΝΙΟΥ στο official site,

5.Δηλωση του προπονητή του ΗΡΑΚΛΗ στο official site κλπ


ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας

ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ

1.Να επιληφθείτε άμεσα της καταγγελίας μας,

2.Να επιβάλλετε στην Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ την συμμόρφωση της με το άρθρο 45 του ισχύοντος Κανονισμού Αδειοδότησης και να εφαρμόσει τις διατάξεις του κατά της διαδόχου ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, αποδεχόμενη τις καταγγελίες μας,

3.Να επιβάλλετε στην Εκτελεστική Επιτροπή και τα αρμόδια πειθαρχικά, διαιτητικά και αδειοδοτικα όργανα της ΕΠΟ την εφαρμογή του άρθρου 18,παρ.4 του Καταστατικού της ΕΠΟ,εις βάρος της νέας ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ και των αξιωματούχων της.

4.Να ελέγξετε την ΠΕΕΟΔ και το ΔΔΠ της ΕΠΟ ως προς την πιστή εφαρμογή της εγκυκλίου 1681/2019 της FIFA περί Αθλητικής Διαδοχής κατά την εκδίκαση των υποθέσεων μας,

5.Να ζητήσετε από όλες τις υπηρεσίες της ΕΠΟ να απευθύνονται μόνο στην ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κι όχι στην ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ με την ορθή νέα επωνυμία,

6.Να υποχρεώσετε την ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ να επικαιροποιησει τα επίσημα στοιχεία του με τα οποία συναλλάσσεται κι επικοινωνεί με την ΕΠΟ και κυρίως να αποσύρει την πλασματική και παραπλανητική ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ και να δηλώσει επίσημα την πραγματική ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Αθήνα 6.4.2022

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Γεώργιος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΜ ΔΣΑ 14162, Φαβιέρου 47, Αθήνα»


Πηγή: oikonomia24.blogspot.com

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.