Στα «χαρακώματα» Κραουνάκης – Μπακογιάννης για... 800 ευρώ

Metrosport Team20 Μαΐου 2020

Ο Δήμος Αθηναίων γνωστοποίησε νωρίτερα ότι εκδόθηκε ένταλμα πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων ύψους 800 ευρώ προς την ΑΕΠΙ, για τα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που ερμήνευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κατά την διάρκεια της συναυλίας πάνω στην καρότσα ενός φορτηγού στους δρόμους της πρωτεύουσας στις 25 Απριλίου.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε στείλει εξώδικο προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων και την εταιρία «Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων Α.Ε», με το οποίο ζητούσε εντός πέντε ημερών να ενημερωθεί σχετικά με τις προθέσεις του Δήμου, καθώς όπως ανέφερε το ποσό επιθυμούσε να το καταβάλει υπέρ των πασχόντων και αδυνατούντων δημιουργών καλλιτεχνών. Θυμίζουμε, ότι είχε εκφράσει δημόσια την οργή του για την συναυλία με αναρτήσεις στα social media.

Η κινούμενη μπάντα είχε ξεκινήσει από την Τεχνόπολη, με προορισμό τους πιο κεντρικούς δρόμους και γειτονιές της Αθήνας. Ιδιαίτερη εντύπωση και ποικίλα σχόλια είχε αποσπάσει η στάση μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου εκεί περίμενε την ερμηνεύτρια ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης με ανάρτησή του στο facebook διέψευσε, πάντως, ότι πληρώθηκε τα χρήματα.

Η Ειδηση που απλοχερα μοιραζει ο Δημος Αθηναιων ο,τι πληρωθηκα 800 ευρω για την Συναυλια της ΑΠ ΕΙΝΑΙ απολυτως Ψευδης #ακολουθει

Posted by Stamatis Kraounakis on Tuesday, 19 May 2020

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.