Στα 5,51 μ. ο Καραλής, ατομικό ρεκόρ για Καραγιάννη

Παναγιώτα Χαλκιά04 Φεβρουαρίου 2023

Ξεχώρισαν Εμμανουήλ Καραλής και Αναϊς Καραγιάννη στο μίτινγκ του Λοτζ στην Πολωνία ενώ η Ελευθερία Χριστογεώργου ισοφάρισε το ρεκόρ της στην Τσεχία. 

Ο Καραλής κατέλαβε την έκτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 5,51 μ.. Άρχισε τον αγώνα του από τα 5,36 μ., τα οποία πέρασε με την πρώτη. Ακολούθησε τριπλή προσπάθεια στα 5,51 μ. ενώ δοκίμασε ανεπιτυχώς και στα 5,61μ. Η επόμενη εμφάνιση θα γίνει την Τετάρτη (8/2) στο μίτινγκ του Τορούν. 

Ιδανικά άνοιξε τη χρονιά η Καραγιάννη στο ίδιο μίτινγκ κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 8.34 στα 60 μ. με εμπόδια. Η αθλήτρια διεκδικεί την πρόκριση της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Βρίσκεται στην 23η θέση στο σύνολο των 32 αθλητών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η Καραγιάννη είχε ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. εμπ. 8.36 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού του 2022.

Ικανοποιητική εμφάνιση και από την Ελευθερία Χριστογεώργου στο Χουστοπέτσε. Η αθλήτρια  ξεπέρασε το 1,80 μ. και ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ. Η αθλήτρια νωρίτερα ξεπέρασε το 1,70 μ. κι 1,75 μ., ενώ είχε άκυρα άλματα στο 1,84 μέτρα. Ο επόμενος αγώνας της θα γίνει στο μίτινγκ του Τρίνετσκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.