Σπυρίδων: «Γκολ παιδική χαρά-Θέλει αμυντικούς και φορ ο Άρης»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2020

Την άποψη πως ο Άρης πρέπει να ενισχυθεί οπωσδήποτε με δύο αμυντικούς και έναν φορ περιοχής εξέφρασε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Άγγελος Σπυρίδων, που χαρακτήρισε γκολ-παιδική χαρά αυτά που δέχθηκαν οι «κίτρινοι» από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Το ματς δεν το είδα. Από την τηλεόραση που είδα κάποια στιγμιότυπα και τα γκολ, μπορώ να πω ότι υπήρχε μεγάλη σύγχυση στην αλληλοκάλυψη και τα γκολ του Ολυμπιακού μπήκαν χωρίς κόπο. Παιδική χαρά… Στην περίοδο των μεταγραφών πρέπει να ενισχυθεί η άμυνα με έναν ή δύο παίκτες και έναν αξιόλογο έμπειρο φορ περιοχής. Δεν έχουμε σέντερ φορ, έναν παίκτη που θα παίζει η ομάδα πολύ για εκείνον και να εκτελεί για το γκολ. Θέλει μεγαλύτερη ομαδικότητα σε όλες τις γραμμές και περισσότερο στην άμυνα που είναι το Α και το Ω. Αστεία ήταν τα γκολ δέχθηκε η ομάδα. Το πώς ενεργήσαν και τι έκαναν δεν ξέρω… Δεν τα κάνουν αυτά παίκτες Α Εθνικής. Ναι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, το λάθος μπορεί να γίνει εκτός περιοχής. Τέτοια αδράνεια ήταν πρωτοφανής».

Για το αν ο Άρης θα επηρεαστεί από αυτή την ήττα:

«Θα το ξεπεράσει η ομάδα. Δεν χρειάζεται να καβαλάμε το καλάμι. Υπομονή θέλει και σε κάθε ματς να δείχνεις την ανωτερότητά σου».

Για την παρουσία του Άκη Μάντζιου:

«Ο Μάντζιος τα πηγαίνει καλά. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που βρίσκω στην ομάδα είναι η αμυντική διάταξη. Πρέπει να πάρουμε 1-2 παίκτες. Είναι τα πάντα η άμυνα σε κάθε αγώνα. Στην εποχή μου πριν από 40-45 χρόνια βγήκαμε πρώτη άμυνα σ’ όλη την Ευρώπη με 9 και 11 γκολ. Είχαμε μια άμυνα που γινόταν συνολικά απ’ όλη την ομάδα. Ήμασταν 4-5 άτομα πίσω που δεν σηκώναμε μύγα στο σπαθί μας».

Για το ότι ο Ματέο Γκαρσία δεν έχει καλύψει απόλυτα το κενό του Φετφατζίδη:

«Δεν είδα κάποια συμμετοχή του. Παίκτης καλός είναι, ίσως δεν τον βοηθάει το περιβάλλον. Μπορεί να μην γυμνάστηκε σωστά λόγω κορωνοϊού. Δεν μπορώ να τον κρίνω όμως γιατί δεν τον έχω δει συνολικά και θα είναι άδικο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.