Σπυρίδης: «Ο Γκαρσία μου ζητά να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου»

Γιώργος Ζαΐρης25 Σεπτεμβρίου 2022

Συνέντευξη στον Γιώργο Ζαϊρη

Ετοιμος να αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν με τον ΠΑΟΚ Β’ είναι ο Οδυσσέας Σπυρίδης. Ο Κύπριος που είχε αποκτηθεί από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2021 έχοντας αγωνιστεί και στην Κ19 της Γουέστ Χαμ, πετυχαίνοντας μάλιστα και 5 τέρματα με τα «σφυριά» ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο χθεσινό φιλικό του ΠΑΟΚ με την Καστοριά. 

Ο ίδιος μιλώντας στο metrosport.gr δηλώνει αισιόδοξος για τη νέα χρονιά καθώς άφησε πίσω τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν πέρσι: «Νιώθω πολύ καλά και πιστεύω πως αυτή η σεζόν θα είναι καλύτερη για μένα από την περσινή καθώς άφησα πίσω τους τραυματισμούς και προπονούμαι πολύ καλά με την ομάδα. Στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε φιλικό».

Μιλώντας για τις διαφορές που βλέπει στην ομάδα σε σχέση με πέρσι είπε: «Πιστεύω πως έχουμε δέσει περισσότερο ως ομάδα μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που συνεχίζουμε από πέρσι στην ομάδα και με τους νέους έχουμε δημιουργήσει ένα ισχυρό «πνεύμα» που πρέπει να έχει κάθε ομάδα».

Είναι ξεκάθαρος για τον στόχο που πρέπει να έχει η ομάδα στο φετινό Πρωτάθλημα: «Να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες». Τέλος αποκάλυψε και την συμβουλή που του δίνει ο Γκαρσία: «Να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου...»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.