Ηρακλής: Σπριντ για χρήματα και «θωράκιση»

Γιάννης Τσερβίνης14 Ιουλίου 2020

Ανεπηρέαστοι από τις υψηλές θερμοκρασίες και το ανέμελο κλίμα του καλοκαιριού φαίνεται ότι είναι όσοι ανέλαβαν να «τρέξουν» το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη νέα κατάσταση που προετοιμάζεται μετά τις επαφές με τον μεγαλομέτοχο της Τρίγλιας Στράτο Ευγενίου.

Ακόμη και εντός του Σαββατοκύριακου υπήρξαν συναντήσεις των ανθρώπων που απαρτίζουν την συντονιστική επιτροπή για να επισπεύσουν τις διαδικασίες σχετικά με τη συγκέντρωση χρημάτων. Χρήματα τα οποία είναι απαραίτητα για να αρχίσει ο σχεδιασμός και κυρίως για να πειστεί και ο κ. Ευγενίου ότι οι κυανόλευκοι μπορούν να υλοποιήσουν την επανεκκίνηση του Ηρακλή μέσω της μετονομασίας με τον ΠΟ Τρίγλιας.

Εκτός της συγκέντρωσης χρημάτων μεγάλο βάρος πέφτει όπως έχει μεταφέρει η «Μ» στην νομική και οικονομική «θωράκιση» της μετονομασίας που επίκειται μεταξύ των δύο πλευρών, για να μην συναντήσουν στην πορεία προβλήματα με παλιά χρέη και υποχρεώσεις άλλων διοικήσεων του Ηρακλή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» μάλιστα σε πρόσφατη συνάντηση που έγινε βρέθηκε και πολύ γνωστός νομικός που γνωρίζει ανάλογες διαδικασίες και βοήθησε με τις γνώσεις του τους ανθρώπους του Ηρακλή.

Παρότι είναι ακόμη νωρίς για οποιαδήποτε κίνηση, έχουν ξεκινήσει-έστω και ανεπίσημα- οι πρώτες «διερευνητικές» επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν την επόμενη ημέρα το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τουτέστιν σημαίνει κατά πρώτο λόγο προπονητής και γενικός αρχηγός, με πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος να είναι υποψήφια να αναλάβουν πόστα στη νέα προσπάθεια και σε πιθανή συμμετοχή του Ηρακλή στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.