Σπουδαίος ΠΑΣ, κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Απριλίου 2021

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε, θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει και σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα, όμως μια αδράνεια του στέρησε να πάρει μια μεγάλη νίκη. Όπως κι να έχει, το 1-1 του αφήνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στο Καραϊσκάκης. 

Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ανήκε στον Ολυμπιακό, με τον Χασάν να μην μπορεί να νικήσει από πλεονεκτική θέση τον Λοντίγκιν, ο οποίος κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ στο 11΄.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε πέντε λεπτά μετά. Ο Μιλιντσεάνου έκανε το σουτ και ο Σα μπλόκαρε την μπάλα.

Και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Γιαννίκη κέρδισε πέναλτι. Ο Κάστρο έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του Μπα, όμως ο Τρεϊμάνις χρειάστηκε τη χρήση VAR για να υποδείξει το αυτονόητο, δηλαδή, την άσπρη βούλα. Ο Εραμούσπε ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, βάζοντας σε θέση ισχύος τους Ηπειρώτες.

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ έχασε τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Μιλιντσεάνου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Σα κατάφερε να τον σταματήσει με το πόδι.

Στο 65΄ ο ΠΑΣ απείλησε ξανά. Ο Σάλιακας βγήκε από τα δεξιά, έκανε καλό γύρισμα, ο Μιλιντσεάνου εκτέλεσε από κοντά, όμως ο Σα και πάλι αντέδρασε σωστά.

Από το πουθενά, ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση στο 73΄. Ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Χασάν με γυριστό σουτ έκανε το 1-1.

Στο 78΄ οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή, όμως ο Ελ Αραμπί σπατάλησε την ευκαιρία που το δόθηκε για να σκοράρει και τέσσερα λεπτά μετά ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Κάργας έκανε το σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Παμλίδης (87' Μπρένερ), Ελευθεριάδης (81' Πανουργιάς), Καρτάλης (90+3 Λιάσος), Μιλιντσεάνου (81' Κάργας)

Ολυμπιακός: Σα, Λαλά (46' Ανδρούτσος), Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (46' Χολέμπας), Μπα, Ρέαμπτσιουκ (61' Μασούρας), Καμαρά (69' Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Μπρούμα (69' Ελ Αραμπί), Φορτούνης, Χασάν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.