Σπουδαίος αγώνας, μικρό προβάδισμα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης02 Απριλίου 2023

 Έχοντας κερδίσει τον Άρη εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ θέλει μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη στα πλέι οφ της Stoiximan Superleague για να εκτοξεύσει και τις πιθανότητες του για την... ανατροπή στην υπόθεση τίτλος. Αποστολή που δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς απέναντί του βρίσκει την εξαιρετική φέτος ΑΕΚ. H Stoiximan προσφέρει πολλές επιλογές για όλους των αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ. 

Ο ΠΑΟΚ έχει μικρό προβάδισμα για τη νίκη με τον άσο να δίνει 2.57 έναντι 2.87 του διπλού. Αυτή τη φορά όμως θεωρούμε πως ο Δικέφαλος του Βορρά δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα όπως έκανε στο μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα. G/G στο 2.07 λοιπόν... 

To Seri επέστρεψε στη Stoiximan με έπαθλο έως 1.000.000€* & εγγυημένα 200.000€* χρηματικά έπαθλα!

Από τα τελικά σκορ οι επιλογές μας είναι δύο και η αιτιολόγησή τους σχετίζεται με την πίστη μας πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 2-1 στο 11.00 και 1-1 στο 6.40 και συνεχίζουμε... 

Για τους anytime σκόρερ θα πάρουμε έναν παίκτη από κάθε ομάδα. Ίνγκασον για τον ΠΑΟΚ στο 13.00 λόγω της δύναμης του στις στημένες φάσεις και Λιβάι Γκαρσία στο 4.20 που θα είναι η βασική επιθετική αιχμή της ΑΕΚ. 

Από ειδικά στοιχήματα μας... κλείνει το μάτι η υπόδειξη πέναλτι από τον Κουλμπάκοφ που έχει και το παρατσούκλι Mr penalty στην πατρίδα του. Απόδοση 2.55.

Στα δύο άλλα παιχνίδια των πλέι οφ θα πάμε με τα over. 1.75 στη Λεωφόρο, 2.10 στο Καραϊσκάκης.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.