Σπουδαία νίκη της Ντόρτμουντ και προσωρινά στην κορυφή - Έκπληξη μεγατόνων της Σαχτάρ

Πέτρος Χαριζακλής07 Νοεμβρίου 2023

Με μία σπουδαία νίκη (2-0) επί της Νιουκάστλ, η Ντόρτμουντ ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του έκτου ομίλου μπροστά από την Παρί σεν Ζερμέν.

Οι Γερμανοί πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και άφησαν πίσω τους Άγγλους. Στο 26ο λεπτό ο Φούλκρουγκ μετά από φανταστική συνεργασία με τον Σάμπιτζερ, άνοιξε το σκορ.

Στο 79' η Ντόρτμουντ «κλείδωσε» τη νίκη της, με τον Μπραντ να διανύει το μισό γήπεδο φεύγοντας την αντεπίθεση, έκανε την προσποίηση στον Λιβραμέντο και πλάσαρε για το 2-0.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Ζούλε, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Ρίερσον, Ζάμπιτσερ, Νμέτσα, Ετσκάν, Αντεγέμι (81' Ρόις), Φίλκρουγκ (87' Μουκοκό), Μπραντ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπιερ, Λασέλς, Σερ, Χολ (46' Αλμιρόν), Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ (80' Μάιλι), Λιβραμέντο, Γουίλσον (46' Γκόρντον), Ζοέλιντον

Στο Αμβούργο, η Σαχτάρ έκανε την έκπληξη μεγατόνων καθώς κέρδισε με 1-0 την Μπαρτσελόνα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον 8ο όμιλο. Οι Ουκρανοί κοίταξαν στα μάτια τους «μπαουγκράνα» και με κεφαλιά του Σικάν στο 40' πέτυχαν μια σπουδαία νίκη. Η ομάδα του Τσάβι ήταν φλύαρη και άστοχη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.