Σπουδαία νίκη της Μίλαν επί της Αταλάντα, στην επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2023

Η Μίλαν πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην Αταλάντα με 2-0 χάρη στο τέρμα του Μεσίας και στο αυτογκόλ του Μούσο, μετά από απίθανο βολέ του Ερναντέζ, και έπιασε την Ίντερ στη δεύτερη θέση της Serie A, εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα των "νερατζούρι" στη Μπολόνια.

Στο 74ο λεπτό το "Σαν Σίρο" σείστηκε για την πάρτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οποίος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μιλανέζων στα 41 του χρόνια και το κοινό τον υποδέχτηκε με τον πιο θερμό τρόπο.

Οι "ροσονέρι" έφτασαν τους 47 βαθμούς και συγκατοικούν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Ίντερ, με τη Ρόμα να έχει 44 βαθμούς και αν νικήσει την Κρεμονέζε (28/2) θα υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στη 2η θέση. Η ομάδα του Μπέργκαμο με αυτή την ήττα έμεινε 41 βαθμούς και στην 6η θέση.

Το πρώτο γκολ της Μίλαν σημειώθηκε στο 25ο λεπτό, όταν ο Ερναντέζ, από πάσα του Ζιρού, έπιασε ένα τρομερό βολέ χωρίς η μπάλα να σκάσει στο έδαφος, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και μετά στην πλάτη του Μούσο για να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο 86ο λεπτό Λεάο έβαγλε υπέροχη κάθετη πάσα στον Μεσίας και ο Βραζιλιάνος επιθετικός πρόλαβε τον τερματοφύλακα της Αταλάντα κάνοντας το 2-0, διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.