Σπουδαία νίκη της Γερμανίας στο φιλικό με την Γαλλία, έγραψε ιστορία ο Ζιρού

Χρύσανθος Δοβλέτογλου24 Μαρτίου 2024

Στο παιχνίδι με την Γερμανία, που ο Ολιβιέ Ζιρού έφτασε τις 130 συμμετοχές και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο τρίτος παίκτης με τις περισσότερες παρουσίες, η Γαλλία γνώρισε την φιλική ήττα με 0-2 και, μάλιστα, αποδοκιμάστηκε στο φινάλε από τους φιλάθλους της.

Μόλις στο 9ο δευτερόλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. «Δράστης» ήταν ο Βιρτζ, ο οποίος σκόραρε με σουτ μετά από ασίστ του Χάβερτς.

Οι Γάλλοι στη συνέχεια πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά τα σουτ των Τουράμ στο 20, Εμπαπέ στο 22' και Ραμπιό στο 24' έφυγαν εκτός εστίας.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με δεύτερο γκολ από τους Γερμανούς. Ο Βιρτζ έκανε τη βαθιά μπαλιά προς τον Μουσιάλα, αυτός πέρασε τον Σαμπά αλλά βγήκε αρκετά πλάγια, σταμάτησε τη μπάλα και τη γύρισε προς τον Χάβερτς που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΛΛΙΑ: Σαμπά, Κούντε (61' Κλος), Παβάρ, Ουπαμεκανό, Λ. Ερναντέζ (61' Τ. Ερναντέζ), Εμερί (61' Καμαβινγκά), Τσουαμενί (74' Φοφανά), Ραμπιό, Ντεμπελέ (82' Κολό Μουανί), Τουράμ (61' Ζιρού), Εμπαπέ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Κίμιχ, Ταχ, Ρίντιγκερ, Μίτελσταντ, Άντριχ, Κρόος, Μουσιάλα (80' Φίλκρουγκ), Γκουντογκάν (72' Μίλερ), Βιρτζ (72' Φίριχ), Χάβερτς (80' Ουντάβ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.