Σπουδαία νίκη της Δόξας στη Ρόδο

Στέφανος Αβραμίδης21 Μαρτίου 2021

Μεγάλη νίκη πήρε η Δόξα Δράμας επί του Διαγόρα στη Ρόδο με 1-3 για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «μαυραετοί» πήραν εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στη Δράμα ενώ έδωσαν συνέχεια στις νίκες μετά από αυτή κόντρα στα Τρίκαλα.

Η Δόξα πήρε προβάδισμα με τον Μαυριά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 9΄ για χέρι του Κοντοχρήστου. Ενδιάμεσα ο Τσέλιος αρνήθηκε δύο φορές στον άσο της Δόξας το γκολ στο 18΄ και στο 28΄. Όμως δεν είχε απάντηση στο 36’ όταν ο Μαυριάς έγραψε το 0-2.

Οι «μαυραετοί» θα μπορούσαν να φτάσουν και στο 0-3 πριν το ημίχρονο αν το οριζόντιο δοκάρι δεν σταματούσε τα σουτ του Πινδώνη στο 39’ και το 44’. Ενδιάμεσα, στο 41' ο Διαγόρας απείλησε με φάουλ του Κοντοχρήστου που έφυγε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διαγόρας ξαναμπήκε στο ματς στο 65’ με το γκολ του Κονέ. Στο 70’ ήταν η σειρά του Στεφανάκου να πει «όχι» στον Κονέ για την ισοφάριση.

Τελικά η Δόξα σφράγισε τη νίκη της στο 81’ με ένα σουτ του Φυτόπουλου που η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα του Διαγόρα.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μασούρας, Αθανασίου, Κοντοχρήστος (63′ Μανωλάκης), Ντοριβάλ, Λινάρδος (63′ Νάτσης), Μπαστακός (51′ Σμυρλής), Αλάεθ (75′ Δημήτρουλας), Κάκκο (51′ Τσιαντούλας), Κονέ.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς, Μαρινάκης (65′ Τάσιος), Παπαργυρίου, Μαυριάς (90′ Μπελεβώνης), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (79′ Φυτόπουλος), Άντερσον, Πινδώνης (90′ Παπαϊωάννου), Χάμοντ, Μπαράνκο (65′ Σαμπανίδης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.