Σπουδαία επιτυχία της Καβάλας στη Βέροια

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2020

Μεγάλη νίκη κατέκτησε η Καβάλα στην Βέροια επί της ομώνυμης ομάδας με 2-0, υποχρεώνοντας την «Βασίλισσα» στην πρώτη της εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν. Η Καβάλα από την πλευρά της βρέθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League, ένα βαθμό πιο πίσω από τη 2η Βέροια.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με την Καβάλα στη δεύτερη σημαντική στιγμή της στο ματς να παίρνει το προβάδισμα. Στο 60' ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γαβριηλίδης με κεφαλιά έγραψε το 0-1, ενώ στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ορφανίδη. Στη συγκεκριμένη φάση ο Ταϊρης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια: Βοσνιάδης, Μουχάλης (85' Μεληκιώτης), Μπλέτσας, Μαραγκός, Στάμου, Ταΐρης, Πολύζος (64' Καραγιάννης), Πέντα (54' Κανούλας), Ζούρκος Ν., Σιμόνι Πασάς

Καβάλα: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός (78' Αρναούτογλου), Στίκας, Παπαστεριανός, Κέρθι, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης, Σκαθαρούδης (70' Ορφανίδης), Μαρκόπουλος, Παπαδόπουλος Β. (87' Κουτσούμπας)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.