Σπουδαία ανατροπή για τον Παναιτωλικό που κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2021

Μεγάλος νικήτης της αναμέτρησης στέφθηκε ο Παναιτωλικός ο οποίος με μια σπουδαία ανατροπή σε διάστημα 5 λεπτών κατάφερε και έφερε  «τούμπα» την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, παίρνοντας τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Ένα παιχνίδι που φαινόταν δικό του, κατάφερε και έχασε ο ΟΦΗ που δεν διανύει καλή αγωνιστική περίοδο, γνωρίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημαΟι παίκτες του Γιώργου Σίμου, ήταν καλύτεροι σχεδόν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο με το παιχνίδι να γίνεται σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχής που έπεφτε στο Αγρίνιο. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 χάρη στο τέρμα του Στάικου με κοντινό πλασέ από την περιοχή ύστερα από μια γρήγορη εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες του ΟΦΗ. Στην συνέχεια, ο Μανθάτης έκανε το 1-1 με ένα τέρμα που προήλθε από σέντρα σουτ από τα πλάγια, ενώ πριν προλάβουν να συνέλθουν στον ΟΦΗ ήρθε και το 2-1 από τον Λιάβα, δίνοντας στον Παναιτωλικό τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Το 0-1 του Στάικου

Το 1-1 του Παναιτωλικού

Η μεγαλή ανατροπή 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.