Σπίτι του, οι κανόνες του

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

“Our home, our rules”, γράφει το πανό των οργανωμένων οπαδών στη θύρα 3 και οι τέσσερις λέξεις, που προαναφέρθηκαν, αποκτούν ειδικό νόημα, όταν ο Άρης αγωνίζεται στην Ευρώπη. Απόψε το βράδυ, το σύνολο του Μίκαελ Ένινγκ φορά το ευρωπαϊκό της κοστούμι, για να υποδεχθεί την Κόλος Κοβαλίβκα, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά στους γηπεδούχους.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι παίκτες του Άρη πήραν το μήνυμα ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους Ουκρανούς, οι οποίοι θα έρθουν με άγνοια κινδύνου, για να κάνουν το παιχνίδι τους και ό,τι προκύψει. 

Οι Θεσσαλονικείς έχουν μελετήσει τον αντίπαλο και ετοιμάζονται να τον δουν μέσα από τα... μάτια των οπαδών. Άλλωστε, το κίνητρο των γηπεδούχων είναι υψηλότερο από των Ουκρανών κι αυτό έχει να κάνει και με το αήττητο του “Κλ. Βικελίδης” στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Την αποστολή... πρόκρισης αποτελούν οι: Κουέστα, Μπουσέ, Γκανέα, Λόπεθ, Τζέγκο, Σάκιτς, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.