Special… 6 στο Μάντσεστερ η Τότεναμ!

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2020

Τον… εφιάλτη στο «θέατρο των ονείρων» έφερε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι υπέταξαν με το διαστημικό 1-6 τους «κόκκινους» μέσα στην έδρα τους. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (που έκανε… περίπατο κόντρα στην πρώην ομάδα του) μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φερνάντεζ, όμως έκανε την ανατροπή από 1-0 σε 1-2 πριν το 10λεπτο! Η Τότεναμ ισοφάρισε στο 4’ με τον Ντομπελέ και προηγήθηκε στο 7’ με τον Σον. Ο Μαρσιάλ στο 28’ δέχθηκε κόκκινη κάρτα αφήνοντας τη Γιουνάιτεντ με 10 παίκτες και η Τότεναμ το εκμεταλλεύτηκε ιδανικά, καθώς στο 30’ με τον Κέιν έφτασε στο 1-3 και με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σον (37’) πέτυχε το 1-4 πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Οριέ στο 51’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5, ενώ ο Κέιν έγραψε δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα τον σκόρερ ευστοχώντας σε πέναλτι στο 79’ διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σο, Μαγκουάιρ, Μπεγί, Βαν-Μπισάκα, Πογκμπά, Μάτιτς (46’ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ, Φερνάντεζ (46’ Φρεντ), Γκρίνγουντ (68’ Φαν Ντε Μπέικ), Μαρσιάλ

Τότεναμ: Λιορίς, Οριέμ Σάντσεζ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Ντομπελέ (69’ Ντέλε Άλι), Χοζμπεργκ, Σισοκό, Λαμέλα (46’ Λούκας), Κέιν, Σον (73’ Ντέιβις).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.