«Δείχνουν μεγάλη συμπάθεια στον ΠΑΟΚ ακόμη και φίλοι του Ερυθρού Αστέρα, από τους κορυφαίους σαν φουλ μπακ ο Ζίβκοβιτς»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

Ο Μπράνκο Σπασόγεβιτς, ο δημοσιογράφος που έκανε την περιγραφή του αγώνα Πορτογαλία - Σερβία, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την άνοδο στην απόδοση του άσου του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

«Δεν το περιμέναμε. Όσοι ήμασταν εκεί, πήραμε το βράδυ της προηγούμενης μέρας και ξέραμε ότι θα είναι στη βασική ενδεκάδα. Ο Στοίκοβιτς του έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη που τον χρησιμοποίησε ως δεξί φουλ μπακ. Δεν είχε ξαναπαίξει εκεί. Είχε τρεις συμμετοχές με την εθνική και στο φιλικό με το Κατάρ λίγες μέρες πιο πριν είχε αγωνιστεί ως εξτρέμ. 

Τα πήγε πολύ καλά. Στο ξεκίνημα ήταν λίγο νευρικός, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος ανέβαινε και μπορώ να πω ότι ήταν ένας από τους κορυφαίους του αγώνα» είπε αρχικά για την χρησιμοποίησή του ως δεξί φουλ μπακ και συνέχισε αναφερόμενος στην ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΟΚ να κάνει restart στην καριέρα του:

«Το λένε όλοι στην Σερβία. Παρακολουθούμε πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που δίνει την ευκαιρία σε πολλούς Σέρβους, όπως ο Ίβιτς και ο Πρίγιοβιτς, και του δείχνουν μεγάλη συμπάθεια ακόμη και φίλοι του Ερυθρού Αστέρα. Χαιρόμαστε που, πλέον, αρκετά κλαμπ θα βλέπουν τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς γιατί είναι πρωταγωνιστής στον ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί παίζει στην εθνική Σερβίας. Στο Μουντιάλ θα μπορέσει να τραβήξει τα βλέμματα πολλών μεγάλων συλλόγων.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.