Σπάσιτς: «Θέλει προσοχή το παιχνίδι στη Λεωφόρο, ο Κωνσταντέλιας μπορεί να αφήσει εποχή»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σλάτζαν Σπάσιτς, και μίλησε για τον επαναληπτικό της Λεωφόρου, το τι πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος ενώ χαρακτήρισε τον Κωνσταντέλια ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη.

Για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: «Αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θέλει προσοχή. Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα από το πρώτο ματς, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες και πάντα ένα τέτοιο ματς είναι ντέρμπι. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στα ημιτελικά. O ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ανοίξει τον ρυθμό, θα πρέπει να είναι οργανωμένος και να προσέξει στα πρώτα 20 λεπτά. Δεν πρέπει να μπει για να χτυπήσει το παιχνίδι και να μην δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είναι σπουδαίοι παίκτες στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό αλλά όλη η ομάδα βρίσκεται σε καλή φόρμα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι».

Για τον Κωνσταντέλια: «Τον ήξερα από πριν πως ο Κωνσταντέλιας είναι μεγάλο ταλέντο. Πρέπει να κατεβάσει το κεφάλι, να δουλέψω σκληρά και θα αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.