Σπάσιτς: «Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς, έτσι παίζει η Ριέκα»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σλάτζαν Σπάσιτς.

Ο Σέρβος βετεράνος άσος μίλησε για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα.

Μεταξύ άλλων, ο Σλάτζαν Σπάσιτς δήλωσε:

Για το θέμα Πρίγιοβιτς που αναφέρουν στη Σερβία: «Έχω διαβάσει που έγραφαν για τον Πρίγιοβιτς. Έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά είναι δύσκολη θέση για τον ΠΑΟΚ. Μετά τον τραυματισμό του Ολιβέιρα θέλει σέντερ φορ. Είναι καλή περίπτωση, ξέρουμε τις δυνατότητες του και ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Για το θέμα των επιθετικού στον ΠΑΟΚ: «Έχει μείνει με ένα φορ. Εχει πάρα πολλά παιχνίδια και πρέπει να έχει σε κάθε θέση 2 καλούς παίκτες. Χρειάζονται καλοί ποδοσφαιριστές για να δώσουν λύσεις».

Αν είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να βρει παίκτη που να γνωρίζει την ομάδα: «Είναι σημαντικό να βρει παίκτη να ξέρει το πρωτάθλημα να μπει στην ομάδα να μην θέλει προσαρμογή. Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας από αυτούς. Έδωσε πολλές λύσεις και μακάρι να βρεθεί τρόπος για να έρθει στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλή λύση».

Αν έχει διαφορά ο Πρίγιοβιτς του 2019 με τον σημερινό: «Δεν ξέρω ακριβώς αλλά σίγουρα τον είδαμε που ήταν πολύ καλός. Πέρασαν 2-3 χρόνια έπαιξε άλλο πρωτάθλημα. Έχω διαβάσει ότι κι εκεί έβαλε πολλά γκολ. Δεν ξέρω τι έγινε. Πιστεύω ότι τέτοιο σέντερ φορ μπορεί να δώσει λύσεις και ότι είναι σε καλή φόρμα. Ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ο κόσμος τον αγαπάει και σίγουρα για ακόμα 2-3 χρόνια μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο».

Αν είδε τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Μποέμιανς: «Είδα τον αγώνα της Ιρλανδίας. Ο ΠΑΟΚ έκανε προετοιμασία. Είναι δύσκολο το πρώτο επίσημο ματς θέλει καιρό να μπεις σε φόρμα. Τώρα έρχεται η Ριέκα, μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει. Είναι παραπάνω επίπεδο από Μποέμιενς αλλά ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Και έχει καλύτερη ποιότητα παικτών από τη Ριέκα.

Για τη Ριέκα: «Την είδα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ήρθε 3-3, θέλει προσοχή μπροστά στα άκρα. Έχει καλό σέντερ φορ. Παίζει 4-3-3, θέλει προσοχή στην άμυνα για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να είναι και λίγο κουρασμένη αλλά πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ. Έχει καλύτερους παίκτες από τη Ριέκα. Έχουν δυο γρήγορους παίκτες που μπαίνουν συνέχεια στην περιοχή. Αν ο ΠΑΟΚ σταθεί καλά αμυντικά θα πάρει την πρόκριση.

Για πρώτο ματς στην Τούμπα: «Είναι συν για μας. Πρέπει να είναι 100 να δώσουν τα πάντα για ένα κάλο σκορ και όταν πάνε στη Ριέκα να παίξουν το ίδιο δυνατά. Μπορεί να πάρει κι εκεί καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.