Σπάσιτς: «Ο Ζίβκοβιτς είναι σε καλή κατάσταση και λογικά θα ξεκινήσει με τη Βραζιλία»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σλάτζιαν Σπάσιτς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της Σερβίας με τη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ενώ αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τη "σελεσάο".

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Σήμερα όλες οι εφημερίδες στη Σερβία γράφουν για το μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βραζιλία. Εμείς είμαστε έτοιμοι πιστεύω για το σημερινό αγώνα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση στο δεξί άκρο της άμυνας, ακόμη δεν είναι σίγουρο όμως, αλλά είναι σε καλή κατάσταση ο Ζϊβκοβιτς. Ο Βινίσιους είναι ένας μεγάλος παίκτης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το παιχνίδι θα είναι σίγουρα δύσκολα για εμάς, αλλά πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους. Έχουν ταξιδέψει στο Κατάρ και φίλαθλοι από τη Σερβία, κάποιοι έχουν φύγει και νωρίτερα. 

Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που προκριθήκαμε στο Μουντιάλ, η σημερινή ημέρα είναι γιορτή στη Σερβία. Όλοι οι φίλαθλοι στη Σερβία περιμένουν τον αγώνα με ανυπομονησία. Πιστεύω πως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.